آیت الله هاشم نیازی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مردم نباید به دلیل اشکالات موجود دلسرد شوند بلکه به اصل انتخابات توجه کنند چراکه این امر در ایران اسلامی از اهمیت تاریخی برخوردار است و شکوه انتخابات طمع دشمن را نسبت به کشور قطع می کند.
وی گفت: زمانی که مجلس خبرگان رهبری تشکیل شدعده ای گفتند، صحبت از تعیین رهبر تضعیف مجلس خبرگان است و امام خمینی (ره) در این خصوص موضع گرفتند و بیان کردند که مجلس خبرگان تقویت رهبری است و واقعا همینگونه بود.
وی افزود: خبرگان رابط بین مردم استان و رهبر معظم انقلاب هستند و در هر اجلاسی که تشکیل می شود جلسه ای با رهبر انقلاب و جلسه ای هم با رییس جمهور دارند و تمام مشکلات مهم و کلان توسط آنها مطرح می شود.
آیت الله نیازی با اشاره به اینکه اقتصاد و معیشت مردم از مسائل مهم کشور است اظهار داشت: اغلب نمایندگان خبرگان رهبری بر این موضوع تاکید دارند و از اولویت های تعریف شده توسط آنها که بررسی عوامل داخلی و خارجی این مسائل در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: نقش خبرگان رهبری در تقویت رهبری و ارتباط بین مردم استان و رهبر بسیار موثر است چراکه این افراد متدین هستند، از نظر شرعی بی تفاوت به مشکلات افراد و منطقه نیستند و هدف آنها خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان است.
داوطلب ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در لرستان در پاسخ به سوال اهمیت برگزاری انتخابات و لزوم مشارکت حداکثری نیز گفت: این دوره از انتخابات تفاوت بسیاری با ادوار گذشته دارد و اکنون در شرایطی قرار داریم که دشمن با تمام قوا به منطقه آمده است.
آیت الله نیازی با بیان اینکه افرادی مانند شهید سلیمانی در لبنان، سوریه و عراق با دشمنان مبارزه کردند افزود: هدف اصلی از مساله جنگ و داعش، ایران بود که با عنایت پروردگار و تدبیر رهبری این اتفاق نیفتاده است و امنیت که بالاترین نعمت است در کشور ما به وسیله تدبیر مقام معظم رهبری و افرادی مانند شهید سلیمانی حاصل، جلوی جنگ در کشور گرفته و این مبارزات باعث نجات عراق و سوریه شد.
وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ در منطقه مطرح شده است که مقابله با آن تنها بحث گزینه نظامی نیست بلکه دشمن مجبور شد از طریق جنگ ترکیبی و اغتشاش وارد شود که از آن نتیجه نگرفت، و یا اینکه با جنگ اقتصادی و تحریم به دشمنی با ایران بپردازد.
آیت الله نیازی ادامه داد: مردم ما باید آگاه باشند که سیاه نمایی های دشمنان آنها را دلسرد نکند و بنا بر فرمایشات بنیانگذار انقلاب اسلامی ما راهی طولانی داریم، یک مرحله انقلاب سقوط شاه، یک مرحله ثبوت و تثبیت نظام به حکومت جمهوری اسلامی و مرحله دیگر صدور انقلاب اسلامی بوده که این اتفاقات رخ داده است.
وی با بیان اینکه اکنون در مرحله نهایی و ظهور قرار داریم یادآور شد: یکی از مولفه های ظهور و اولین شرط، قدرت مردمی محکم پشت امر و فرمان امام است که خوشبختانه اکنون این مولفه وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه مردم نباید به دلیل اشکالات موجود دلسرد شوند اظهار داشت: ملت باید به اصل انتخابات اهمیت دهد چراکه انتخابات باشکوه طمع دشمن را قطع می کند و مولفه امنیت که مقدمه ظهور امام زمان (عج) است مهیا می شود.
وی همچنین افزود: حضور در مناطق و ارتباط با مردم برای رفع گرفتاری آنان باعث تعمیق ارتباط عاطفی مردم با دفتر رهبری می شود و شهروندان مطمئن می شوند نمایندگان خبرگان رهبری نسبت به مشکلات بی تفاوت نیستند که طی دوره گذشته به صورت مداوم مشکلات افراد پیگیری و توفیقاتی نیز حاصل شده است.
آیت الله نیازی گفت: ۷۵ درصد ظرفیت های لرستان به فعلیت رسیده است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید مشکلات را با انسجام به سطوح بالا اطلاع دهند تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد و شاهد وضعیت بهتری در مدیریت استان باشیم.
به گزارش ایرنا آیت الله هاشم نیازی سال ۲۵ در محله درب دلاکان خرم آباد متولد شده، دوره ابتدایی تحصیل را در یکی از دبستان های همان منطقه گذرانده و بعدها به عنوان شاگرد ممتاز با علاقه مندی به مباحث حوزوی و روحانیت، تحصیلات حوزوی را آغاز کرده است.
وی ۲ سال نخست تحصیلات حوزوی را در محضر آیت الله کمالوند گذرانده است و در مهر سال ۴۲ بعد از ۱۵ خرداد به همراه شهید سید فخرالدین رحیمی و شهید مبشر وارد حوزه علمیه قم و پس از گذراندن سطوح عالیه در سال ۴۵ وارد حوزه درس خارج شد و درس های عرفان و فلسفه را در محضر مبارزترین اساتید زمان از جمله شهید آیت الله مطهری، استاد جوادی آملی و شهید مفتح گذرانده است.
آیت الله نیازی تدریس در فقه و اصول و فلسفه و عرفان را همان سال ها آغاز کرد و از سال ۶۷ تاکنون تدریس خارج داشته و در درس اکثر اساتید درجه اول حوزه علمیه از آیات اعظام و اساتید بزرگ استفاده کرده است.
درجه عالیه اجتهاد صاحب فتوی در تمام امور فقهی، نماینده مجلس خبرگان رهبری استان لرستان در دوره پنجم، سرپرست حوزه علمیه کمالیه و صادقیه، عضو برجسته دفتر استفتائات مقام معظم رهبری، عضو شورای تحقیقات فقهی مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای تحقیقات موضوع شناسی زیر نظر مقام معظم رهبری، عضو هیات امنای دانشگاه های آزاد اسلامی استان لرستان، رییس مجمع جهانی سیره اهل بیت، نماینده حضرت امام (ره) در سپاه پاسداران استان خوزستان، استاد دروس خارج فقه و اصول به مدت ۳۵ سال درحوزه های علمیه، عضو هیات ممیزه و تایید صلاحیت هیات علمی اساتید دانشگاه جامعه المصطفی، نظریه پرداز، ناقد و داور کرسی های نظریه پردازی و تقریر هفت جلد خارج کتاب فقه اصول تخصصی دکتری جهت فضلای خارجی مقیم ایران از ۱۰۰ کشور جهان از سوابق آیت الله نیازی است.
مجلس خبرگان رهبری یکی از نهادهای مشورتی تصمیمگیر در کشور بوده که بر اساس قانون اساسی از فقهایی تشکیل می شود که مسوولیت اصلی تعیین رهبر و نظارت بر عملکرد او را بر عهده دارند، نمایندگان این مجلس به طور مستقیم از سوی مردم و از طریق برگزاری انتخابات به مدت هشت سال تعیین می شوند.
تعداد اعضای نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم ۸۸ نفر بود که برای دوره ششم نیز که انتخابات آن ۱۱ اسفندماه امسال همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد همین تعداد است.
سهم استان لرستان از کرسی های مجلس خبرگان رهبری ۲ نماینده است که برای برگزاری انتخابات ششمین دوره آن در اسفندماه امسال سه نفر از این استان با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه امسال برگزار میشود که لرستان با هفت حوزه انتخابیه ۹ نماینده در بهارستان و ۲ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد و در حال حاضر ۳۵۰ کاندیدا در این رقابت حضور دارند.