اردبیل - ایرنا - نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد ، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان گفت: جاده‌های مغان به جاده مرگ معروف شده و تعدادی از روستاها هم در اثر نبود آب، خالی از سکنه شده که رفع این دو معضل در منطقه در اولویت برنامه‌هایم قرار دارد

عباس تابش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: منطقه پارس‌آباد ، بیله‌سوار و اصلاندوز با وجود ظرفیت عظیم کشاورزی و دامپروری ، از توسعه عقب مانده است و امروز جوانان منطقه مغان اصلاح وضع موجود و توسعه بخش کشاورزی و همچنین اشتغال پایدار را از ما مطالبه می‌کنند.

وی افزود: ایجاد بارانداز ریلی مغان، توسعه گمرک بیله‌سوار ، اکتشاف و استخراج نفت مغان، تکمیل پایاب خداآفرین و اجرای مرحله دوم توسعه آبیاری مدرن در مغان، اصلاح شبکه مغان، تامین آب آشامیدنی روستاها و قشلاق‌ها، اصلاح و بهسازی جاده‌ها ، ساماندهی کشت و صنعت و دامپروری مغان و کشت و صنعت پارس جزو مطالبات مردم است که مصمم هستم این مطالبات را صادقانه تحقق بخشم.


ایجاد منطقه آزاد، بخش کشاورزی و تولیدی مغان را احیا می‌کند

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار با بیان اینکه منطقه آزاد تجاری و صنعتی در اثر اختلاف نمایندگان استان بلاتکلیف رها شده است، افزود: مردم استان و منطقه مغان سال‌هاست چشم انتظار راه‌اندازی منطقه آزاد هستند و باید از سریع‌ترین زمان تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: راه‌اندازی منطقه آزاد در کنار توسعه گمرک بیله‌سوار به عنوان تنها گمرک مرزی استان اردبیل جزو اولویت‌های برنامه و همچنین میثاق من با مردم منطقه پارس‌آباد ، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان است که در صورت راهیابی به مجلس به آن عمل خواهم کرد.

تابش ادامه داد: کشاورزی منطقه مغان نقش بسزایی در امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند و در صورت ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی و تحقق سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی مانند پایاب سد خداآفرین و افزایش یک میلیون تنی تولیدات کشاورزی می‌توان مغان دوم را در منطقه ایجاد کرد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از اهداف و کارکردهای منطقه آزاد تجاری و صنعتی، رونق تولید و اشتغال، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، توسعه صادرات و ارتقای بهره‌وری به‌ویژه در حوزه کشاورزی است که در تامین زنجیره مواد غذایی و امنیت غذایی ایفای نقش خواهد کرد. ضمن اینکه با ایجاد صنایع تبدیلی، فروش، بازار یابی، ارتقای کیفیت و همچنین بسته‌بندی محصولات تولیدی و صادرات آن به کشورهای هدف تسهیل خواهد شد.

فقدان صنایع تبدیلی مانع توسعه بخش کشاورزی شده است

وی افزود: فقدان صنایع تبدیلی و تکمیلی مانع بزرگی در مسیر توسعه بخش کشاورزی و تجارت خارجی و در نتیجه فاصله درآمد عمومی منطقه و استان با دیگر مناطق کشور شده است.

تابش خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی مغان در حوزه کشاورزی، گرچه از کیفیت خوبی نیز برخوردار است ولی بیشتر اوقات قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را ندارد و علت آن نبود صنایع جانبی و عرضه خام محصولات تولیدی مغان است.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در منطقه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان ظرفیت استخدام پنج هزار شغل از محل صنایع تبدیلی وجود دارد ، افزود: در دوره‌های گذشته نسبت به توسعه مغان ، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین جذب و جلب سرمایه‌گذاران در ایجاد صنایع تبدیلی با اعمال مشوق‌های سرمایه‌گذاری بی‌توجهی شده که در صورت راهیابی به مجلس اشتغال مولد و پایدار از محل ایجاد صنایع تبدیلی را پیگیری خواهم کرد.

اصلاحات اقتصادی ، وضع معیشتی مردم را بهبود می‌بخشد

داوطلب انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان اصلاحات اقتصادی در بهبود وضع معیشتی مردم را خواستار شد و گفت: با اصلاحات اقتصادی و برنامه تحولی دولت می‌توان وضع معیشتی مردم را بهبود بخشید.

تابش مبارزه با فساد و رانت را جزو وظایف قوای سه‌گانه در کشور عنوان کرد و ادامه داد: فساد اقتصادی و رانت ، بی‌اعتمادی مردم به مسئولان را به دنبال داشته است و اگر بتوانم با کسب رای مردم به مجلس راه یابم با همکاری نمایندگان مجلس و دولت بساط فساد و رانت در کشور و همچنین بساط مافیای فساد و رانت را که منابع اقتصادی مغان را بلعیده برمی‌چینم.

عباس تابش با سوابقی همچون معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، عضو موظف هیات مدیره و معاون اقتصادی صندوق ضمانت صادرات ایران، رئیس هیات مدیره شرکت دخانیات ایران، مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر و مدیرکل نوسازی و تحول اداری سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان وارد عرصه رقابت برای کسب کرسی نمایندگی مردم پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار شده است.

به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب هفت نماینده مجلس شورای اسلامی و دو نماینده مجلس خبرگان رهبری برگزار می شود.

استان اردبیل با پنج حوزه انتخابیه هفت نفر نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که سه نفر آنها از حوزه انتخابیه شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین و چهار نفر دیگر نیز از حوزه انتخابیه شهرستان گرمی و انگوت (یک نماینده) ، حوزه انتخابیه شهرستان مشگین‌شهر (یک نماینده) ، حوزه انتخابیه شهرستان‌های خلخال و کوثر (یک نماینده) و نیز حوزه انتخابیه شهرستان‌های پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز (یک نماینده) انتخاب خواهند شد.

بنابر اعلام ستاد انتخابات استان اردبیل، یک هزار و ۳۸۰ صندوق شهری و روستایی برای اخذ رای در نقاط مختلف این استان پیش‌بینی شده است و حدود ۳۰ هزار نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی در فرایند برگزاری انتخابات پیش‌رو مشارکت دارند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر (بر اساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵) ، در این دوره از انتخابات بیش از یک میلیون نفر واجد شرایط رای دادن دارد.