همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: ۵۱۵ هکتار با اجرای طرح نهضت ملی مسکن به وسعت شهر ملایر که اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار است افزوده می شود عظمت این پروژه را نشان می دهد.

به گزارش ایرنا، سلمان اسماعیلی روز دوشنبه در آیین تجلیل از مهندسان اظهار کرد: در پروژه نهضت ملی مسکن ۲ شهرک منفصل "ایمان و امید" با افق چشم‌انداز حدود ۵۰ هزار نفر می‌سازیم و حداقل ۱۲ هزار واحد مسکونی احداث می‌شود و باید اذعان کرد این پروژه در تمام شهرهای ایران پروژه ملایر بی‌نظیر است.

اسماعیلی همچنین گفت: در حوزه ساخت و ساز درون شهری بعد از سال ها پیگیری و تلاش، با همت شهرداری و شورای اسلامی شهر ملایر در روزهای اخیر موفق شدیم در زمینه اصلاح ضوابط، مصوبه‌ای را اخذ کنیم که بنابر عرض معابر تا ۲ طبقه افزایش ارتفاع داریم.

وی اظهار کرد: با همه تلاش‌هایی که در جریان است و با همت و تلاش مهندسان ملایری، تعریف افق‌های بلند و البته تعریف راه‌های نرفته، ملایر به سرعت بخش مهمی از مسیر و پیشرفت خود را طی خواهد کرد.

فرماندار ملایر در ادامه گریزی به حوزه راه زد و گفت: در تلاش هستیم از طریق محور اسلامشهر آق‌گل به قهاوند، ملایر به آزادراه ساوه متصل شود که مذاکرات اولیه انجام شده و در صورت تخصیص اعتبار در اوایل سال آینده مطالعات آن آغاز می شود.

با اجرای این پروژه مجددا بخشی از استان لرستان، مرکزی و جنوب استان همدان به محور ملایر متصل می‌شود و اقتصاد جاده‌ای را به همراه دارد.

وی خروج از محرومیت دهستان ترک شرقی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت و کاهش فاصله زمانی ملایر به تهران را از دیگر مزیت‌های اجرای این پروژه عنوان کرد و افزود: ملایر امروز روی ریل توسعه و پیشرفت قرار دارد.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به اجرای پروژه راه‌آهن همدان- ملایر، بیان کرد: با اجرای این پروژه ریلی، ملایر مجددا در کریدور اصلی ترانزیتی کشور قرار می‌گیرد و با افتتاح راه آهن همدان-ملایر که عملیات اجرایی آن در دست اقدام است، یکی از قطب های اصلی توزیع بار و مسافر در منطقه و ایران خواهیم شد.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه این پروژه‌های عمرانی به دستان توانمند و متخصص مهندسان ایرانی به ثمر می‌نشیند، ادامه داد: مهندسان و نخبگان ملایری افق‌های بلندی دارند و به کارهای دم دستی و کوچک رضایت ندارند و در حوزه‌های مختلف اهل کارهای بزرگ، جدید و اولین‌ها هستند.

وی با اشاره به دیگر بخش‌های توسعه‌ای ملایر، تاکید کرد: از ابتدا تا امروز، ۲۸۴.۵ هکتار زیرساخت صنعتی در این شهرستان ایجاد شده، اما هدف گذاری ما برای توسعه زیرساخت‌های صنعتی ملایر، افزایش ۳۰۰ درصدی و سه برابری زیرساخت‌های صنعتی حداقل تا پایان سال آینده است.

رشد سه برابری زیرساخت‌های صنعتی ملایر در دولت سیزدهم

معاون استاندار همدان یادآور شد: در طول ۴۰ سال گذشته ۲۸۴.۵ هکتار زیرساخت صنعتی در این شهرستان ایجاد شده، در حالی‌ که در طول چهار سال دولت سیزدهم ۷۰۰ هکتار زیرساخت صنعتی هدف گذاری کرده‌ایم و چند شهرک صنعتی جدید در حوزه‌های مختلف اضافه می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی ملایر پس از سال‌ها معطلی در دولت سیزدهم سرعت گرفت و با سرمایه‌گذار به توافق رسیدیم که در این راستا کارهای لازم را در سازمان مناطق آزاد دنبال می‌کنیم و مجوز لازم در روزهای آینده صادر می‌شود.

وی همچنین گفت: بزرگترین مرکز پرتودهی خاورمیانه در ملایر هفته دولت سال آینده افتتاح می‌شود که هم اکنون در مراحل نهایی کار است و کمک بزرگی به صنایع، معادن، جامعه پزشکی و بهداشتی و به ویژه جامعه کشاورزی خواهد کرد و این یعنی توسعه چشمگیر صادرات، نجات کشاورزی ملایر، ایجاد شغل، هسته‌ای و جهانی شدن ملایر و کاهش صد درصدی آلاینده‌هایی که بنابر برخی استانداردها در کشمش صادراتی وجود دارد.

افزایش تراکم ساختمانی در ملایر آزاد شد

فرماندار ویژه ملایر افزود: یکی از بزرگترین کارخانه‌های شیشه دنیا با ۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در ملایر بدست مهندسان ملایری در دست اجرا است و حداقل ۱۵۰۰ شغل مستقیم ایجاد می‌کند و عمده محصولات تولیدی آن هم صادراتی است.

اسماعیلی با بیان اینکه هدف گذاری بزرگ ما در حوزه توسعه گلخانه‌هاست، بیان کرد: تا پایان دولت سیزدهم ملایر رشد چند صد درصدی را در این حوزه تجربه می‌کند و هم اکنون پیشرفته‌ترین و به‌روزترین تکنولوژی گلخانه‌ای تمام شیشه‌ای را در زمینی به وسعت ۵۲ هکتار آغاز کردیم که فاز اول به وسعت ۱۰ هکتار در هفته دولت سال ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر در ۷۵ کیلومتری همدان واقع شده است.