به گزارش ایرنا از معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، کاظم غریب آبادی در دیدار با گیلبرت. اف هونگبو، مدیرکل سازمان بینالمللی کار با اشاره به اهمیتی که ایران برای این سازمان قائل است و اهمیت ماهیت غیرسیاسی آن، تاکید کرد که سازمان بینالمللی کار همچنان به رویکرد فنی و غیرسیاسی خود ادامه دهد.
وی در این دیدار با یادآوری نقش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای موسس سازمان بینالمللی کار، اقدامات کشورمان در حوزه حمایت و ارتقای حقوق کارگران و خانوادههای آنان را تشریح کرد.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه به تحریمهای یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران و تاثیر آن بر زندگی مردم و از جمله کارگران و خانوادههای آنان اشاره کرد و خواستار توجه ویژه سازمان بینالمللی کار به این موضوع شد.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در بخش دیگری از سخنانش با محکومیت جنایات و کشتار مردم غزه توسط رژیم غاصب صهیونیستی اظهار کرد: این قبیل اقدامات وحشیانه که منجر به شهادت مردم بیگناه که قشری از آنها کارگران و خانوادههای آنها هستند، شده است و ورود جدی سازمان بینالمللی کار را میطلبد.
غریب آبادی نسبت به توسعه روابط بین جمهوری اسلامی ایران و سازمان بینالمللی کار اعلام آمادگی کرد.
مدیرکل سازمان بین المللی کار نیز در ادامه این دیدار، از اقدامات صورت گرفته در جمهوری اسلامی ایران و نقش حمایتی از این سازمان قدردانی کرد.
وی گفت که پیرامون وضعیت ناگوار در غزه گزارشی به سازمان بین المللی کار ارائه شده و گزارش سالانه نیز برای ارائه به اجلاس ویژه خرداد ماه ۱۴۰۳ در حال تدوین است.
هونگبو ضمن استقبال از توسعه روابط ایران و سازمان بینالمللی کار، ابراز تمایل کرد که در آینده نزدیک به ایران سفر کند.
بنابر این گزارش، ایران بهعنوان یکی از تاسیسکنندگان سازمان بینالمللی کار از زمان تاسیس این سازمان در سال ۱۹۱۹ عضو این سازمان بوده و از سال ۱۹۸۶ تاکنون، بیوقفه عضو هیات مدیره این سازمان است؛ همچنین از ۱۹۸۶ تاکنون هفت دوره مسئولیت هماهنگی گروه آسیا و آقیانوسیه با عضویت ۴۸ کشور را برعهده داشته است.