کامیار گراوند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: شهرستان ساوه از محل اجرای کاشت یک میلیارد درخت در کشور سهم یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله ای دارد که در سال اول ۱۰۰ هزار اصله آن توزیع شده است.
وی اضافه کرد: ۵۰ هزار اصله از این تعداد به شهرداریهای شهرستان، ۵۰ هزار اصله به دوست داران محیط زیست و ۱۰ هزار اصله نیز توسط این اداره در اراضی مورد هدف توزیع و کشت شده است.
وی افزود: طرح کاشت یک میلیارد درخت در ساوه از ابتدای مهر اجرا شده که در کنار توسعه فضای سبز در شهرهای شهرستان ۷۰ هکتار نیز از اراضی مورد هدف زیر پوشش غرس نهال و کشت بذر درختان رفته است.
رییس اداره منابع طبیعی ساوه یاداور شد: ۴۳ هکتار از این اراضی به صورت بذرکاری و ۲۷ هکتار نیز به صورت نهال کاری زیر پوشش رفته وه سرو، سنجد، زبان گنجشک، زیتون تلخ و داغداغان از جمله نهال های کشت شده در این عملیاتها است.
وی افزود: در این شهرستان برای تحقق سهم یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال این شهرستان در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت ۷۵۶ هکتار زمین پیشبینی شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری ساوه اظهار کرد: ۲ قطعه زمین به وسعت ۲۰۰ هکتاری در سد الغدیر و ۵۰۰ هکتاری در مسیر روستای طراز ناهید از سوی منابع طبیعی در خارج از شهر و ۲ قطعه زمین ۵۰ هکتاری کمربندی شرقی و ۶ هکتاری در بوستان فدک داخل شهر از سوی راه و شهرسازی و شهرداری تامین شده است.
اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور از یک سند پشتیبان برخوردار بوده و این سند توسط دفتر شورای عالی جنگل و با همکاری معاونت امور جنگل تهیه و در اختیار صاحب نظران، اساتید، مدیران و مرکز تحقیقات جنگلها و مراتع قرار گرفته است.