به گزارش ایرنا، دکتر محمود شبستری روز یکشنبه در نشست ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هم اکنون بیشترین تمرکز مراجعه بیماران در بیمارستانهای امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد است، در راستای کاهش بار مراجعه به این مراکز باید سایر بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی همکاری موثر در پذیرش بیماران بویژه بیماران اورژانس داخلی را داشته باشند.
وی با تاکید بر انجام نظارتهای مستمر از مراکز درمانی گفت: برنامههای نظارتی مستمر از تمامی مراکز درمانی مشهد مقدس باید به طور ویژه در دستور کار و روند پذیرش بیماران در بخش های اورژانس مورد پایش قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: لازم است در راستای ارائه خدمات شبانه روزی به زائران و مجاوران، درمانگاه سرپایی شماره ۳ بیمارستان امام رضا(ع) با حضور متخصصان داخلی، طب اورژانس و قلب به همراه خدمات پاراکلینیکی راهاندازی شود تا ضمن ارتقایء کیفی خدمت رسانی از بار مراجعه به اورژانس عدالتیان کاسته شود.
اسکان پنج هزار زائر در کمپ غدیر مشهد
وی با تاکید بر گسترش برنامههای آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن به ویژه در مکانهای استقرار زائران ادامه داد: هم اینک در «کمپ غدیر» مشهد بیش از پنج هزار زائر اسکان داده شدهاند که در راستای افزایش دسترسی زائران به خدمات بهداشتی و درمانی، پایگاه بهداشتی به همراه پزشک و پرستار در این مکان راهاندازی شده است.
شبستری بیان کرد: با توجه به افزایش حضور زائران در مناسبت های پیش رو، در چهار مسیر منتهی به حرم مطهر رضوی پایگاههای بهداشتی و درمانی فعال خواهد بود تا خدمترسانی به زائران و مجاوران از نظر کیفی و کمی ارتقاء یابد.
وی با اشاره به نزدیک شدن به شبهای قدر و عید سعید فطر افزود: در این راستا تمامی پایگاههای اورژانس مستقر در حرم مطهر رضوی و اطراف این مکان مقدس به صورت فعال به زائران و مجاوران رضوی خدمت رسانی خواهند کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچین بیمارستان صحرایی نیز در مجاورات حرم مطهر رضوی در این ایام فعال است تا خدمات سلامت به شکل مناسبی در دسترس زائران و مجاوران باشد.
بیمارستان امام رضا که از موقوفات آستان قدس رضوی است، به صورت قرارداد بلند مدت ۴۰ ساله در اجاره وزارت بهداشت میباشد. بیمارستان امام رضا به عنوان بزرگترین مرکز درمانی کشور دارای یک هزار و ۸۳۰ تخت بیمارستانی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران است.
۳۰۰ استاد دانشگاه و روزانه هزار دانشجوی بالینی در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) مشهد مشغول خدمات رسانی به بیماران هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.