داوود رحمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: بیش از ۱۵۵ بازرس بهداشت محیط در سراسر استان در این طرح مشارکت دارند و بر رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
وی با اشاره به دستاوردهای اجرای این طرح، گفت: از آغاز این طرح تا چهارم فروردین ماه بیش از هفت هزار و ۳۵۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی، و چهار هزار و ۹۲۷ کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ گذشته از سطح عرضه جمع آوری شد.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشت محیط استان در این مدت علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از سه هزار و ۹۶۳ مکان عمومی بازرسی و ۱۸۰ اخطاریه بهداشتی صادر کردند.
وی گفت: رعایت اصول و ضوابط بهداشتی خط قرمز بازرسان بهداشت محیط استان است و با متخلفان طبق قوانین و مقررات بدون هیچ اغماضی برخورد خواهند کرد.
رحمانی افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، مراتب را به شماره ۱۹۰ منعکس کنند تا در کمترین زمان ممکن به این شکایات رسیدگی شود.