به گزارش ایرنا عباس صدریان فر روز سهشنبه در گفت و گوی رسانهای اعلام کرد: پس از بارشهای ۲۹ آبان که در پاییز گذشته اتفاق افتاد عملا بارندگی موثری در حوضههای آبریز نداشتیم که این امر نگرانیهایی برای مردم و کشاورزان ایجاد کرده بود.
وی اظهارکرد: با مدیریت خوبی که انجام شد سال بینظیری داشتیم و حدود ۹۷ درصد مخازن آبگیری شده بود و باعث شد بتوانیم به بارندگی اخیر برسیم.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: در هفته نخست فروردین ماه نیز شاهد ورود ۲ سامانه قدرتمند بارشی در حوضههای آبریز منتهی به استان خوزستان بودیم که استان را تحتتاثیر قرار داد.
صدریان فر گفت: اول فروردینماه نخستین سامانه و پنجم و ششم فروردینماه نیز دومین سامانه بارشی وارد خوزستان شد که با توجه به پیشبینیهای انجام شده اقدامات لازم برای مدیریت سیلاب در سطح استان با مدیریت استاندار خوزستان، مدیریت بحران و همکاران سازمان آب و برق خوزستان انجام شد.
وی افزود: مجموع حجم سدهای خوزستان در بارشهای اخیر تا ساعت ۱۸ روز گذشته به یک میلیارد و ۸۲۳ میلیون مترمکعب رسید که ترتیب آن در زنجیره باران ۸۸۹ میلیون مترمکعب، در حوضه آبریز دز ۴۸۰ میلیون مترمکعب، در حوضه آبریز کرخه ۲۶۵ میلیون مترمکعب، در حوضه آبریز مارون ۱۶۳ و در حوضه آبریز جره ۲۶ میلیون مترمکعب است.
مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان حجم خالی مخازن سدهای خوزستان را هفت میلیارد و ۷۶۶ میلیون مترمکعب اعلام و بیان کرد: رودخانههای میانی خوزستان در پاییندست فعال شدند به طوری که در دشت بزرگ به ۷۵۰ مترمکعب بر ثانیه رسیده و در ۲ روز آینده به اهواز خواهند رسید.
وی افزود: دبی سد دز به پیک سه هزار مترمکعب بر ثانیه رسیده که احتمال میرود در روزهای آینده خروجی آن در راستای مدیریت سیلاب افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، در پی بارش شدید باران و آبگرفتگی، ادارات اهواز و کارون روز دوشنبه تعطیل شدند.