به گزارش ایرنا از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، «فرشاد مقیمی» افزود: وجود برق پایدار در شهرکها، نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی و صنایع بزرگ کشور از اقدامات اساسی و ضروری در راستای تحقق رشد اقتصادی کشور است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافهکرد: شهرکها و نواحی صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی بستر مورد نیاز برای استقرار واحدهای تولید برق مقیاس کوچک از منابع تجدید پذیر را فراهم کرده و این سیاست در راستای رفع چالشها و ناترازی موجود در تولید و مصرف برق در کشور است.
وی به اهم اقدامات برای افزایش ظرفیت تولید برق در کشور اشاره کرد و ادامهداد: احداث نیروگاههای خورشیدی در سقف سولههای واحدهای صنعتی، اراضی واگذار نشده در شهرکها و نواحی موجود و احداث شهرکهای صنعتی تخصصی خورشیدی در این راستا در دستور کار برای انجام و پیگیری قرار گرفت.
مقیمی تصریحکرد: در این راستا نخستین شهرک صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در «شال» قزوین به وسعت ۷۸۵ هکتار و پیش بینی تولید ۲۲۰ مگاوات برق آغاز به کار کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامهریزی برای ایجاد ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در هشت استان قزوین، کرمان، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، فارس، بوشهر و کردستان نیز انجام شده است.
وی خاطرنشانکرد: همچنین ساخت چهار شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در استانهای قزوین و کرمان عملیاتی شده و ۱۱۵ زون خورشیدی در شهرکها و نواحی صنعتی موجود با وسعت پنج هزار و ۱۳۷ هکتار جانمایی شده است که مجموعه این اقدامات نقش تاثیرگذاری در تامین برق پایدار واحدهای صنعتی و توسعه انرژیها تجدیدپذیر دارد.