به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، شیلین با بیان اینکه کسی به نگرانیهای ما در رابطه با تبعات سیاستهایمان بر غیرنظامیان در غزه اهمیت نمیداد، اظهار کرد: به این نتیجه رسیدم که ادامه کار در چنین شرایطی ممکن نیست.
این مقام مستعفی با تاکید بر اینکه افراد زیادی در دولت آمریکا هستند که اگرچه به دلایلی قادر به استعفا از سمت خود نیستند اما معتقدند که در جنگ میان (رژیم) اسرائیل و مردم غزه، واشنگتن باید طرف خیر باشد، تصریح کرد: دولت آمریکا همچنان در حال ارسال سلاح برای اسرائیل است و این پیامی کاملاً اشتباه به جهانیان ارسال میکند.
به نوشته الجزیره، انیل شیلین از مقامهای ارشد وزارت خارجه آمریکا که در زمینه حقوق بشر فعالیت میکند، در اعتراض به نسلکشی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه و حمایتهای دولت آمریکا از این رژیم، استعفا کرده است.
روزنامه واشنگتن پست اعلام کرد که شیلین ۳۸ ساله به عنوان مسئول امور خارجی دفتر دمکراسی و حقوق بشر خاورمیانه در وزارت خارجه آمریکا پس از سیل انتقادها و اعتراضها به جنگ علیه غزه در داخل این وزارتخانه، از سمت خود استعفا کرده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسلکشی» به دیوان بینالمللی دادگستری معرفی شوند.