محمد برزعلی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در اسفند ۱۴۰۰ جوجهریزی گلستان حدود ۱۲ میلیون قطعه بود، افزود: در مجموع سهم جوجهریزی استان از ۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۱ درصد کل کشور در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه ۲۴ درصد تولید ناخالص استان در حوزه کشاورزی است، یادآور شد: تکمیل زنجیرههای ارزش و تولید اهمیت ویژهای دارد و بهدنبال تحقق این هدف هستیم.
به گزارش ایرنا، گلستان به دلیل داشتن اقلیم مناسب از مناطق مهم پرورش طیور در کشور به شمار میرود و حدود هزار واحد پرورش مرغ گوشتی فعال دارد.
گلستان تامین کننده بخشی از مصرف گوشت مرغ گرم ساکنان ۱۱ استان کشور شامل تهران، اصفهان، مشهد، سمنان، قم، گیلان، مازندران، همدان، مرکزی، یزد و کرمان است.