مهدی زنگنه روز یکشنبه در حاشیه بازدید اعضای ستاد نوروزی دانشگاه از چند واحد صنفی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از ۱۸ هزار بازدید از اصناف در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده و پنج هزار و ۶۷۶ سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل انجام شده است.
وی ادامه داد: نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز ۱۴۰۳ تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت مستمر و روزانه بر فعالیت مراکز و کارگاههای شیرینی و آجیل، نانواییها، رستورانها، غذای آماده و سایر مراکز هدف با دقت انجام میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: بازرسی به صورت هدفمند و تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در دستورکار بازرسان بهداشت محیط دانشگاه قرار دارد و این بازرسان از تمام مراکزی که با سلامت مردم در ارتباط هستند بازدید و نظارت میکنند.
وی بیان کرد: در این بازدیدها ۲۶ هزار و ۷۸۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد برچسب سلامت کشف و معدوم شده است.
زنگنه با بیان اینکه استفاده از کالاهای پلاستیکی در صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مواد غذایی در حال افزایش است گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی نامناسب و بدون برچسب سیب سلامت در بسته بندی مواد غذایی، مواد شیمیایی را از فرآیند تولید آن به داخل محتویات داخل ظرف منتقل می کند و به طور بالقوه محصول را به خطر می اندازد.
وی خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، میتوانند این تخلفات را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند.