ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بین این که این استان با میزبانی میلیونی از مسافران در تمام فصول سال به همراه معین بودن در مواقع بحران برای استان تهران، گفت: نیازمندی ها و امکانات این دستگاه خدمات رسان در این خطه از شمال کشور نیازمند تقویت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز دوشنبه در جمع امداگران هلال احمر مازندران در ساری بیان داشت: استان مازندران به عنوان استان معین تهران در مواقع بحران انتخاب شد اما امکانات موجود استان پاسخگوی این ضرورت نیست و نیازمند افزایش است.

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی امکانات هلال احمر تا ۸۰ درصد باید افزایش یابد تا بتواند در مواقع بحران به استان بزرگ تهران خدمات مطلوب ارائه کند.

حسینی پور با بیان این مطلب که امکانات هلال احمر مازندران به سختی پاسخگوی نیازمندی های این خطه از شمال است، ادامه داد: استانی که نیازمندی ها خود را به سختی تامین می کند در مواقع بحران با مشکل روبرو خواهد شد و تقویت این مجموعه در استان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

استاندار مازندران ادامه داد: هلال احمر استان یکی از اثرگذار ترین دستگاه خدمات رسان در کشور است و باید از فناوری های نوین بهره مند شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این مطلب که تقویت و افزایش تعامل هلال احمر با مراکز دانشگاهی یکی از ضروریات است، ادامه داد: ایجاد پژوهشگاه مشترک بین هلال احمر و دانشگاه های این استان هر چه زودتر باید محقق شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: هلال احمر مازندران با بکار گیری طرح های ابتکاری در کشور از جمله سرآمدان است و در سال جدید با فعالیت ۸۰ پایگاه در حال خدمت رسانی به مسافران نوروزی هستنمد.

افزون بر ۱۰ میلیون مسافر

استاندار مازندران بیان داشت: در نوروز امسال تا کنون بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر و افزون بر یک میلیون ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو وارد این استان شدند.

حسینی پور با بیان این مطلب که هلال احمر استان خدمات بسیار ارزشمندی به مسافران و گردشگران ارائه می کند، خاطرنشان کرد: در نوروز امسال بیش از هشت هزار نفر در پایگاه های مختلف هلال احمر در حال خدمت رسانی به مسافران و شهروندان هستند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مساله در جذب مسافر و گردشگر داخلی و خارجی تامین امنیت است که هلال احمر مازندران به درستی این امنیت را برای مسافران تامین کرد.

این مقام مسوول تصریح کرد: هلال احمر مازندران در بعد از هر خدمت رسانی ورود کرد بسیار موفق بود و در طرح دریا سال گذشته که از این ظرفیت استفاده شد ۷۰ درصد آمار فوتی های ناشی از غرق شدگی در دریای خزر کم شد.

‌مازندران به‌ دلیل برخورداری از جنگل، دریا و حدود سه هزار آثار تاریخی همواره در تمام فصول سال میزبان مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور است. با توجه به چنین شرایطی، فراهم کردن بسترهای لازم برای یک میزبانی شایسته از این مسافران همواره جزو تاکیدات و اولویت های مسوولان بوده است.

با اوج گیری سفر، ‌در تعطیلات نوروز امسال نیز افزون بر هفت میلیون نفر شب اقامت مسافران در مازندران ثبت شد که این حجم از سفرهای نوروزی در کشور بی سابقه و حائز اهمیت به شمار می رود.

با توجه به حضور میلیونی مسافران در این خطه از شمال کشور پیش بینی الزامات برای میزبانی شایسته تر در این استان از نکات مورد توجه برای مسوولان می باشد تا سفر نوروزی خاطره انگیز را برای مسافران رقم زده شود.

بسترسازی و انجام اقدامات لازم برای این منظور همواره از ماهها قبل از عید نوروز انجام می شود تا کم و کاستی در نحوه و شرایط میزبانی از مسافران میلیونی ایجاد نشود. حال آنکه فراهم کردن این شرایط به انجام اقدامات برای آماده سازی فضاهای تاریخی و گردشگری نیز بر می گردد.

در میان هیجان مسافران وگردشگران برای دیدن جنگل های سر سبز و آبی خیره کننده دریا در استان مازندران، آثار باستانی و تاریخی جلوه ای دیگر از جاذبه های گردشگری این استان به شمار می روند و مجموعه های تاریخی و گردشگری، غارهای باستانی، قلعه ها، کاخ ها، عمارت ها و مکان های زیارتی، مازندران را علاوه بر دارا بودن جاذبه های طبیعی جنگل و دریا برخوردار از مناطق جذاب و دیدنی تاریخی کرده است.

در کنار تمامی زیبایی های طبیعی جنگل و دریا در مازندران، جاذبه های تاریخی و باستانی این استان در نوع خود بی نظیر هستند و ظرفیت دیگری برای حضور و جذب بیشتر مسافران و گردشگران به شمار می روند و آن دسته از مسافران و گردشگرانی که مازندران را به عنوان مقصد سفرهای خود انتخاب کرده اند، با بازدید از آثار تاریخی و باستانی می توانند جلوه ای دیگر از فضای گردشگری در این استان را مشاهده کنند.