«داریوش فرمانی» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این میزان بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی کرمانشاه از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ رخ داده و مجموعه تاریخی طاق بستان همچنان در صدر بازدیدها است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه تصریح کرد: بیشترین بازدید گردشگران نوروزی در این مدت از جاذبههای طبیعی، تاریخی و تفریحی استان بوده است.
او در ادامه از اقامت ۱۸۳هزار و ۳۷۰ مسافر نوروزی نیز در مراکز اقامتی استان خبر داد و گفت: در این مدت ۱۰۹هزار و ۴۷۸ نفر در مراکز اقامتی غیررسمی، ۶۵هزار و ۵۶ نفر در مراکز اقامتی رسمی و ۸۸۳۶ نفر نیز در مراکز اقامتی اضطراری اسکان پیدا کردهاند.
فرمانی در ادامه با بیان اینکه در این مدت هزار و ۵۲۰ فقره بازدید نظارتی نیز از تاسیسات گردشگری استان انجام شده، افزود: از این آمار ۷۲۱ فقره بازدید از مراکز اقامتی، ۲۸۹ فقره بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی و ۱۷۳ فقره نیز بازدید از مراکز پذیرایی و بینراهی بودهاست.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه اظهار کرد: همچنین بدنبال این بازدیدها برای ۹۷ واحد نیز تشویق، ۱۸۵ واحد تذکر، ۲۹ واحد اخطار کتبی و پنج واحد نیز تعلیق مجوز صادر شد.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، سه اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاند باعث شده تا استان کرمانشاه در ایام نوروز هر سال به یکی از مقصدهای گردشگری مسافران تبدیل شود.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.