مصطفی مهدوی ارفع روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۲۵ نفر از داوطلبانی که در این مدت به پایگاههای اهدای خون استان خراسان رضوی مراجعه کردهاند، اهداکنندگان بار اولی هستند.
وی ادامه داد: از مجموع داوطلبان اهدای خونی که در این بازه زمانی به پایگاههای انتقال خون استان مراجعه کردند، ۲ هزار و ۳۷۱ نفر موفق به اهدای خون شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۲۷۴ نفر مرد و ۹۷ نفر زن بودند.
مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت: از مجموع داوطلبان مراجعه کننده به پایگاههای اهدای خون استان خراسان رضوی هزار و ۸۰۴ داوطلب به پایگاههای هفت گانه مشهد مراجعه کردند که از این تعداد هزار و ۴۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.
مهدوی استقبال کم بانوان در اهدای خون را یکی از چالشهای سازمان انتقال خون دانست و ادامه داد: بانوان میتوانند همانند گذشته نقش پررنگتری در اهدای خون داشته باشند.
مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت: هم اکنون بیشترین میزان اهدای خون در بین سنین ۳۵ سال تا ۴۰ سال انجام میشود و با توجه به پیر شدن جمعیت باید جوانان با حضور در پایگاههای اهدای خون به یاری این سازمان عام المنفعه بشتابند.
مهدوی ارفع افزود: از عموم مردم دعوت می شود تا اهدای خون را منوط به مناسبتها ننموده و با مراجعه به پایگاهها به ویژه در ایام پیش رو با اهدای خون خویش به افزایش ذخایر حیاتی خون استان اهتمام ورزند.
وی ادامه داد: تا پایان ماه مبارک رمضان تمامی پایگاههای اهدای خون مشهد و استان خراسان رضوی از ساعت ۲۰ تا ساعت ۲۴ آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون هستند.
اداره کل انتقال خون خراسان رضوی تامین خون مورد نیاز ۶۴ بیمارستان را در استان بر عهده دارد.
هماکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهرهای سبزوار، تربتحیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستانهای تربتجام و کاشمر فعال است.
استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استانهای تهران و فارس است.