قاسم عسکری نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: از این مقدار کالا ۲ میلیون و ۶۳۵ هزار تن به کالاهای غیرنفتی با رشد سه درصد اختصاص دارد و بقیه مربوط به کالاهای نفتی بوده است.
وی افزود: بندر چابهار در حوزههای صادرات، ترانزیت، ترانشیپ و کاپوتاژ رشد قابل توجهی را تجربه کرد به طوریکه صادرات کالا در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۲.۵ برابری و به میزان یک میلیون و ۱۱ هزار و ۹۳۰ تن انجام پذیرفت.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین ترانزیت کالا ۱۵ هزار و ۲۳۴ تن، ترانشیپ ۸۵ هزار و ۷۲۷ تن و کاپوتاژ، پنج هزار و ۵۲۶ تن کالا، با رشدهای ۳۷۰، ۱۰۰ و ۴۶۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه شد.
وی تصریح کرد: این حجم از تخلیه و بارگیری توسط ۴۰۱ فروند شناور ورودی به بنادر چابهار صورت گرفته است.
عسکری نسب گفت: مشکلات پیش روی توسعه دریا و اقتصاد دریا محور باید تسهیل شود تا بتوانیم به تحقق شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» مطرح شده توسط معظم له را بهتر اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: یکی از موضوعات و اهداف بسیار مهم استان سیستان و بلوچستان در سواحل مَکُران و حوزه دریا و اقتصاد دریاپایه است و جهت تحقق این شعار از مدیران درخواست داریم با برنامهریزی و هدف گذاری در سالجاری جهت تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و رونق اقتصادی استان تلاش مضاعف کنند.