علی رمضانپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پنج هزارتن گوشت بوقلمون سال گذشته در استان قزوین تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با حجم چهار هزار و ۴۱۷ تن به میزان ۱۱ درصد افزایش داشته است.
وی اضافه کرد:در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۲ هزار و ۹۰۰ قطعه در استان قزوین فعال است که بیش از ظرفیت پیش بینی شده را در استان محقق ساخت.
این مسوول بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه قرار دارد.
رمضانپور یادآور شد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.