۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶
کد خبرنگار: 1796
کد خبر: 85580060
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید گوشت بوقلمون در قزوین ۱۴ درصد افزایش یافت

۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶
کد خبر: 85580060
تولید گوشت بوقلمون در قزوین ۱۴ درصد افزایش یافت

قزوین - ایرنا - مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین از افزایش ۱۴ درصدی تولید گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

علی رمضانپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۲ هزار و ۳۵۷ تن گوشت بوقلمون سال جاری در واحدهای تولیدی این استان تولید شده که با افزایش چشمگیری همراه است.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۱۹۱ هزار قطعه جوجه وارد سالن های پرورش بوقلمون استان شده است، ادامه داد: این میزان جوجه ریزی در واحد های پرورش بوقلمون گوشتی استان بیش از ۱۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است که سال قبل ۱۶۷ هزار قطعه بود.

رمضانپور تصریح کرد: استان قزوین از دیرباز در صنعت طیور پیشرو بوده و با توجه به توسعه واحدهای پرورش ماکیان این استان نیز در بحث پرورش بوقلمون جز استان‌های پیشرو است، به طوری که استان قزوین جایگاه سوم در پرورش بوقلمون کشور را دارد.

به گفته این مسوول، در حال حاضر تعداد ۲۶ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۲۹۲ هزار قطعه دارای پروانه بهره برداری است.

گفتنی است، استان قزوین دارای یک واحد کشتارگاه بوقلمون و ۲ واحد پرورش بوقلمون مولد به ظرفیت ۱۴ هزار قطعه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha