یه گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس غرب استان تهران، سرهنگ کیانوش نورمحمدی روز سه شنبه در این باره اظهار داشت: اجرای این طرح در سطح شهرستان ملارد نتایج خوبی به دنبال داشت که در این خصوص می توان به کشف ۲۵ فقره انواع خودروی سرقتی اشاره کرد.
وی افزود: در بحث پیشگیری از وقوع سرقت، مردم باید هوشمندانه عمل کنند تا سارقان به این وسایل دسترسی آسانی نداشته باشند.
نورمحمدی خاطرنشان کرد: از رها کردن خودروهای شخصی در خیابان ها و معابر بدون قراردادن فرد مراقب و بدون استفاده از تجهیزات ایمنی و بازدارنده تا حد امکان خودداری و از پارکینگ های عمومی استفاده کنند.
جمع آوری معتادین متجاهر در شهرقدس
فرمانده انتظامی شهرستان قدس گفت: با توجه به مطالبات شهروندان در برخورد با معتادان متجاهر و هنجارشکن، ماموران انتظامی شهرستان قدس با هماهنگی قضائی و انجام برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح در نقاط مختلف شهرستان عملیاتی شد.
سرهنگ سید نظام موسوی اظهار داشت: با اجرای این طرح تعداد ۸۶ نفر از معتادان متجاهر و کارتن خواب توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر و کلانتری ها از شهرستان قدس جمع آوری و به مرکز بازپروری معتادین منتقل شدند.
وی افزود: طرح امنیت اجتماعی و جمع آوری معتادان متجاهر به صورت مستمر در شهرستان قدس ادامه خواهد داشت و معتادان متجاهر جمع آوری شده که عمدتا دارای سوابق سرقت نیز می باشند، تا درمان کامل در مراکز بازپروری خواهند بود.
پلیس نیازمند همراهی همه سازمان¬ها و نهادها در راستای برقراری و حفظ نظم و امنیت است
فرمانده انتظامی شهرستان شهریار در دیدار با حجت الاسلام امام جمعه شهرستان شهریار ضمن قدردانی از حمایتهای ویژه وی از مجموعه انتظامی در انجام ماموریتهای مختلف اظهار داشت: پلیس نیازمند همراهی همه سازمانها و نهادها در راستای برقراری و حفظ نظم و امنیت است.
سرهنگ پیمان فتاحی اشاره به امنیت پایدار حاکم در شهرستان شهریار، افزود: این موفقیت حاصل حمایتها و هدایتهای مدبرانه مسئولان دلسوز و همکاری و مشارکت گسترده شهروندان در تامین نظم و امنیت در شهرستان شهریار بوده است.
امام جمعه شهریار نیز ضمن قدردانی از حضور فرمانده انتظامی شهرستان شهریار، اظهار داشت: خوشبختانه وضعیت امنیتی بسیار خوبی در شهرستان ایجاد شده و تلاش مجموعه پلیس ستودنی است.
بهره مندی از توان و تخصص مشاوران و مددکاران اجتماعی در کلانتری ها
سرپرست انتظامی شهرستان رباط کریم با بیان اینکه دوایر مشاوره و مددکاری در کلانتری ها اولین نشانگاه اقدامات ایجابی و پیشگیرانه هستند، اظهار داشت: بهره مندی از توان و تخصص مشاوران و مددکاران اجتماعی در کلانتری ها در حل و فصل پرونده های قضائی مورد تاکید می باشد.
سرهنگ تیمور کلانتری افزود: با توجه به رشد و افزایش شبکه های اجتماعی و فعالیت در فضای مجازی، رصد وتولید محتوا متناسب با اولویت های اجتماعی هر کلانتری توسط مشاوران و مددکاران مورد توجه قرار گیرد.
وی با قدردانی از مشاوران و مددکاران کلانتری ها خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پیشرفت و ارتقا در تمامی زمینه ها به یک مشاوره خوب بستگی دارد لذا مشاوران در اجتماع از جایگاه بالایی برخوردار هستند و پلیس نیز به منظور راهنمایی و کمک به عموم شهروندان در زمینه های اجتماعی از وجود مشاوران کارآمد در این زمینه بهره گیری کرده و شهروندان با مراجعه به کلانتری ها می توانند از خدمات رایگان این واحد مهم بهرمند شوند.