«بابک بوالحسنی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیش از ۱۲ درصد این مبلغ در فرآیند درمان بیماران خاص استان مرکزی هزینه شده است.
وی بیان کرد: ۱۷ هزار و ۴۱۰ بیمار خاص استان مرکزی تاکنون نشاندار شدهاند و ۵۵ بیماری نشاندار مختلف نیز در سامانه به ثبت رسیده است.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: بیماران خاص این استان برای نشاندار کردن باید مدارک خود را در سامانه بیمه سلامت بارگذاری کنند و یا مراجعه حضوری داشته باشند.
بوالحسنی اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران سخت درمان در راستای بند ن تبصره ۱۷ قانون بودجه از آبان ماه سال ۱۴۰۱ به منظور حمایت از بیمارانی که نیاز به درمان مداوم داشتند و با تحمیل هزینههای بالایی مواجه بودند، ایجاد شد.
وی گفت: شرط برخورداری از این صندوق، داشتن یکی از بیمههای پایه از جمله بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح است.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: پیش از این، پنج بیماری جزو بیماران خاص بود که هم اکنون ۱۰۷ بیماری در قالب بیماران خاص خدمات دریافت میکنند.
بوالحسنی عنوان کرد: ۵۵ بیماری هماکنون در سامانه به ثبت رسیده و به صورت اتوماتیک ارایه میشود و مابقی بیماریهای تعریف شده ذیل بند ۹ اساسنامه بیماران خاص و سخت درمان است که بیماران باید پس از پرداخت هزینه درمان، اسناد را تحویل دهند و میتوانند تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال، از خدمات این بخش بهرهمند شوند.
۴۵ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۷۹ نفری استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند.