به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی در یک گفت و گوی تلویزیونی با سیمای گیلان اظهار کرد: همه استان های کشور به نحوی با مشکل پسماند مواجه هستند اما این مشکل در گیلان و مازندران به دلیل رطوبت متفاوت با سایر استانهاست.
وی با اشاره به ورود مستقیم خود برای رفع مشکل دفنگاه زباله سراوان رشت افزود: این مساله یک بحران جدی برای استان شده بود و در این شرایط، جور نزاع بین شهردار پیشین و اعضای شورای اسلامی رشت را متحمل شدم و توان خود و استان را برای حل این مشکل به کار گرفتم و اکنون پروژه ساماندهی پسماند سراوان رشت در حال اتمام است.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه احداث تصفیه خانه شیرابه پسماند سراوان رشت با انتخاب بهترین پیمانکار برای مدیریت شیرابه حاصل از آن در دستور کار است، عنوان کرد: فراخوان انجام شد و از ۲۸ اردیبهشت پیمانکار شروع به کار می کند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع تفکیک زباله از مبدا و فرهنگ سازی آن ادامه داد: تولید ۲ هزار و ۲۰۰ تن زباله به هزار و ۶۰۰ تن رسید.
استاندار گیلان اظهار کرد: مسائل حقوقی مربوط به احداث زباله سوز رشت نیز بررسی شد و قرار است پیمانکار با دریافت تسهیلات کار را ادامه دهد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای پنج تقاطع غیرهمسطح در رشت بیان کرد: چهار تقاطع تا پایان سال جاری به اتمام می رسد ضمن اینکه پل اسالم بر اساس تعهدات پیمانکار و اعلام راه و شهرسازی در هفته دولت افتتاح می شود.
۱۴ همت پروژه در سفر رئیس جمهور بهره برداری می شود
نماینده عالی دولت در گیلان گفت: راه آهن رشت - کاسپین آماده بهره برداری است و با سفر رییس جمهور به گیلان بهره برداری می شود ضمن اینکه در این سفر حدود ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی نیز افتتاح می شود.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو با تشریح وضعیت اشتغال در گیلان اظهار کرد: نرخ بیکاری استان ۶.۲ دهم درصد است که ۲.۲ دهم درصد از میانگین کشوری پایین تر است ضمن اینکه تلاش می شود با افزایش ظرفیت های دانش بنیان و بهره گیری از دانش آموختگان رشته های مختلف درصد بیکاری گیلان کاهش یابد.
نماینده عالی دولت در گیلان بیان کرد: مشارکت اقتصادی استان نیز ۴۴.۵ درصد و بالاتر از میانگین ۴۱.۵ درصدی کشور است ضمن اینکه در بهره وری از رتبه دوم برخورداریم.
وی افزود: در گیلان ۲ هزار و ۲۰ روستای استان طرح هادی دارند و تلاش دولت بر آن است مساله طرح هادی را متناسب با نیاز منطقه انجام دهد تا آمایش سرزمینی انجام شود.
سیاستگذاری برنج متناسب با میزان تولید و مصرف ساماندهی می شود
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در سال جاری برنامه سیاست گذاری در حوزه برنج متناسب با میزان تولید و مصرف ساماندهی می شود از اینرو کشاورزان نگران نباشند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه شالیکاران برای مدیریت منابع آب بیان کرد: در زمان حاضر آب ذخیره پشت سدسپیدرود حدود ۶۸۰ میلیون متر مکعب است که سال گذشته در همین زمان ۷۵۰ میلیون مترمکعب بود.
نماینده عالی دولت در گیلان افزود: ضروریست تا کشاورزان همانند سال گذشته همکاری کنند و کشت و کار برنج را بر اساس تقویم زراعی انجام دهند.
وی در ادامه با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی خرید برگ سبز درجه یک و ۲ چای عنوان کرد: کارخانجات با توجه به کیفیت برگ سبز، آن را باالاتر از نرخ مصوب از چایکاران نخریداری می کنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته تولید چای خشک ۳۰ درصد افزایش یافت، اظهار کرد: تاکنون ۹۸.۹ دهم درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شد که در قراردادهای سال جاری با مسئولان کارخانجات چای در موضوع پرداخت به موقع این مطالبات سختگیری می شود.
استاندار گیلان اضافه کرد: توزیع کودشیمیایی برای چایکاران و برنجکاران در حال انجام است و به مسئولان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی تاکید شد تا کود به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
تغیبر در برخی حوزه های مدیریتی گیلان
عباسی در ادامه با بیان اینکه مدیران دستگاه ها، فرمانداران، شهرداران و بخشداران بر اساس شاخص های عملکردی ارزیابی می شوند، گفت: در آینده نزدیک تغییراتی در برخی حوزه های مدیریتی استان انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه ملاک عمل ما رضایتمندی مردم است، عنوان کرد: تذکر و فرصت به مدیران داده می شود اما در صورت وجود مصداق کمکاری در ساختار مدیریتی، تصمیم گیری خواهد شد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه کار ما مسئولان، خدمت به مردم است و آنان باید در جریان کارها و اقدامات قرار گیرند، ادامه داد: مدیران گیلان باید پاسخگوی مردم باشند.
وی درباره اجرای طرح هادی در گیلان نیز بیان کرد: ۲ هزار و ۲۰ روستا در استان طرح هادی دارند که تلاش دولت بر آن است طرحهای هادی را متناسب با نیاز منطقه انجام دهد تا آمایش سرزمینی انجام شود.