به گزارش ایرنا، سید ولی الله موسوی روز یکشنبه در نشست شورای آرد و نان بهبهان در محل فرمانداری این شهرستان بیان کرد: دستگاههای مرتبط با حوزه نان در یک مهلت مقرر باید کیفیت نان را به حد قابل قبول برسانند زیرا در وضعیت فعلی رضایت از کیفیت نان در بین شهروندان پایین است.
وی ادامه داد: بازرسیها باید به صورت مداوم از نانواییها انجام و ظرف مدت یکماه نانوایانی که نان بیکیفیت پخت میکنند شناسایی و معرفی شوند.
فرماندار بهبهان اتحادیه نانوایان را ملزم کرد آموزش را جدی بگیرند و ضمن ارایه آموزشهای لازم به تمام کارکنان نانواییها، صدور مجوز نانوایی به کسب آموزش و مهارت از اداره فنی و حرفهای منوط شود.
فرماندار بهبهان از اداره صنعت، معدن وتجارت این شهرستان خواست بستهبندیهای غیرمجاز نان که مجوزی از بهداشت، استاندارد و دیگر نهادهای مربوطه ندارند را در راستای رعایت بهداشت شهروندان جمع آوری کنند.
به گزارش ایرنا، تنظیم و رعایت ساعت پخت نانواییها، صدور مجوز جدید در نقاط فاقد نانوایی، جابجایی نانواییها طبق دستورالعمل و ایجاد تنوع در پخت نانهای مختلف از دیگر نکات مورد تاکید فرماندار بهبهان در این نشست بود.
پخت نان باکیفیت به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم خوزستان مطرح است.