به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سیدسلمان سیدافقهی با حضور در نمایشگاه سمپاد از دستاوردهای دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان بازدید کرد.
وی در این بازدید ضمن تاکید بر ارزشمندی طرحهای ارائه شده، گفت: بنیاد ملی نخبگان از اختراعات و طرحها به شرط ثبت شدن در حوزه اختراعات در سه سطح حمایت میکند. اختراعات سطح دو و سه توسط خود بنیاد داوری میشوند و اختراعات سطح یک با همکاری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری داوری می شوند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: پس از ثبت شدن اختراعات، حمایتهایی از جمله پرداخت وجوه تسهیلاتی، تشکیل شرکتهای دانشبنیان و یا حمایت از آنها انجام خواهد شد.
سیدافقهی همچنین با یادآوری اینکه تمام دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان در طرح شهاب بنیاد مورد شناسایی و حمایت قرار میگیرند، گفت: حمایتهای بنیاد ملی نخبگان از امسال در قالب طرح مسیر نخبگی در چهار حوزه آموزشی، پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی انجام می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در مسیر نخبگی برنامههایی از جمله اردوهای علمی، پرداخت وجوه حمایتی برای تکمیل تحقیقات، معرفی به کانونها برای حمایت از محرومین حوزه استعدادی، حمایت از المپیادیها و... پیش بینی شده است، تصریح کرد: بخشی از این برنامهها در باشگاه دانشپژوهان جوان انجام میشود و بخشی دیگر در بنیاد ملی نخبگان که مربوط به مراحل بعد از فراغت از تحصیلات دانشآموزی است.
براساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، در این بازدید ضمن تشریح تسهیلات ویژه بنیاد برای دانشآموزان مستعد مدارس سمپاد، مقرر شد، مسیر حمایتی و تعامل مستعدان و آیندهسازان حاضر در نمایشگاه، با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان تسهیل و تسریع شود.
رسول محمدقلی معاون مستعدان و آیندهسازان و رضا گلشن مهرجردی مدیرکل امور مستعدان و آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان افقهی را در بازدید از نمایشگاه سمپاد همراهی کردند.
در این نمایشگاه، دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان، اختراعات و ابداعات فناورانه خود را به نمایش گذاشتند و درباره نیازهای حمایتی خود به بحث و تبادل نظر با قائممقام بنیاد ملی نخبگان پرداختند.