به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید عباس مینایی روز سه شنبه در دیدار جمعی از کشاورزان و بهرهبرداران شبکه آبیاری مغان افزود: تمامی اقدامات لازم جهت مدیریت مصرف آب و کنترل کشت دوم در منطقه به کار گرفته شده است و مصمم هستیم با توجه به کمبود منابع آب الگوی کشت هم در بین کشاورزان رواج یابد.
وی راهکار برون رفت از بحران کم آبی را تحویل حجمی آب و اجرای آبیاری تحت فشار در کل اراضی مغان، تجهیز دریچه کانالهای اصلی با سیستمهای نوین و به کارگیری اپراتورهای مجرب، مدیریت یکپارچه در حوضه آبی و اصلاح رویکرد در راستای تولید محصول مقاوم در برابر کم آبی با بازدهی و باروری اقتصادی برشمرد.
مینایی همچنین آبیاری شبانه، کاهش ساعات آبیاری و نوبتبندی کانالهای آبیاری را از راهکارهای دیگر مدیریت آب در منطقه مغان در شرایط کم آبی امسال ذکر کرد و گفت: ضروری است کشاورزان منطقه به جای آبیاری غرقابی، از آبیاری مدرن و قطره ای استفاده کنند.
مدیر منابع آب مغان ضمن قدردانی از همراهی و همکاری نهادهای همسو در شهرستان و همچنین مساعدت نیروی انتظامی منطقه اظهار کرد: مدیریت منابع آب مغان ضمن پخش اطلاعیه هشدار در بین مردم، با همکاری نیروهای گشت و نظارت و با هدف حفاظت و صیانت از منابع آب در این باره اقدامات لازم را در دستور کار دارد.
مینایی با بیان اینکه وضعیت آورد رودخانه ارس نسبت به سال گذشته به علت خشکسالیهای پیاپی تغییری نداشته است، افزود: کمبود آب در مخازن سدهای ارس و خداآفرین همچنان مشهود است و ضروری است کشاورزان از کشت محصولات آبی پرمصرف در کشت بهاره خودداری نمایند.
وی با اشاره به افتتاح ایستگاه پمپاژ سربند گفت : در بحث تعمیر تجهیزات و تأسیسات شبکه مغان و همچنین لایروبی کانالها و زهکشها با اولویتهای کارشناسی اقدامات موثری انجام گرفته و در همین راستا ایستگاه پمپاژ سربند نیز اصلاح و به بهرهبرداری رسیده است.