به گزارش خبرنگار ایرنا، فرج الله شوشتری روز چهارشنبه در دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با قدردانی از تلاش مدافعان سلامت در امر حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم، بیان کرد: حوزههای خدمت رسان به ویژه عرصه سلامت به دور از سیاست، جناحها و نگاههای سیاسی است.
وی تاکید کرد: اعمال نظرات، پیشنهادها و اظهار عقیده در امر مهم حوزه سلامت باید با دید کارشناسی و تخصصی باشد و نباید بدون کارشناسی درست و اصولی نسبت به حوزه سلامت که تاثیر بسیار مهمی در حیات جامعه دارد، نظر داد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان یکی از ارکان اصلی و مهم خدمت رسانی به مردم است، گفت: برای خدمترسانی مطلوبتر به مردم استان در عرصه سلامت، همواره همراه و همگام با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هستیم و در تحقق امر مهم حفظ سلامتی جامعه از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهد شد و باید شرایطی فراهم شود که به دور از مسائل سیاسی، این دستگاه خدمترسان به صورت تخصصی و کارشناسی به مردم خدمت ارائه کند.
کامران قدس رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه، از حمایت و همدلی مسئولان استانی با این حوزه قدردانی و بر استمرار این امر تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستانهای سمنان، مهدیشهر، دامغان، سرخه، آرادان و گرمسار جزو مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که بیش از ۴۸۰ هزار نفر در شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان (شهرستانهای سمنان، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، آرادان و سرخه) ساکن هستند.
جایگاه علمی و خدماتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
افزایش تعداد واحدهای فناور به ۵۴ عدد و اختراعات به ۳۰ فقره، توسعه تعداد رشتههای تحصیلی و دانشجویان، ارتقای ۱۹ درصدی بهرهوری و تاثیرگذاری علمی و سیر صعودی ۳۰ درصدی مقالات علمی، از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در دولت سیزدهم است.
در دولت سیزدهم ارتقای شاخصهای علمی، بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی در این دانشگاه محقق شد، به طوری که تعداد واحدهای فناور دانشگاه از هشت واحد به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ مورد به ۳۰ مورد افزایش یافته است و افزایش ۱۹ درصدی بهرهوری و تاثیرگذاری علمی یا اچ ایندکس (h-index ) و ۳۰ درصدی تعداد مقالات ثبت شد.
در دومین سفر دولت سیزدهم نیز پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با ۱۰ شرکت که سه شرکت از آن ها دانش بنیان هستند، افتتاح شد که با این اقدام آیندهای روشنتر و مطلوبتر برای حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه پیشرو خواهیم داشت.
داروخانه های توزیع کننده داروهای خاص در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ۲ برابر شد. به ۲۰ داروخانه جدید در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه مجوز ارایه شد و تعداد داروخانه های ۲۵ درصد افزایش یافت. ۲ واحد تحقیق و توسعه دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه فعالیت دارند و تعدادی از داروهای کمیاب و مورد نیاز و تخصصی کشور در سمنان تولید میشود.