به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روزنامه رای الیوم، «فاروق جویده» تحلیلگر مصری درباره حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه گفت: حمله به رفح برای آمریکا و اسرائیل پیروزی به ارمغان نخواهد آورد و درها را به روی کسانی که ملت فلسطین را تنها گذاشتند، نخواهد گشود.
وی افزود: تاریخ درباره همه قضاوت خواهد کرد و پایداری ملت فلسطین در برابر لشکرکشی آمریکا و اسرائیل را ثبت خواهد کرد.
«عالیه المهدی» رئیس اسبق دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی نیز درباره حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح گفت: حضور اسرائیل در گذرگاه رفح با توافق سازش بین تل آویو و قاهره مغایرت دارد و قاهره باید در مرز مصر با جنوب نوار غزه تحرک نظامی داشته باشد زیرا کار از مرحله ابراز انزجار و اعتراض گذشته و باید با آنها مقابله به مثل شود.
«اسامه کامل» دیگر تحلیلگر مصری هم گفت: برخورد مصر با اسرائیل به عنوان یک طرف بی طرف، خطر بزرگی را به دنبال دارد که تبعات آن وحشتناک خواهد بود.
کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ (۶ می ۲۰۲۴) و با وجود مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شرق شهر رفح را تائید کرد.
ارتش رژیم اشغالگر قدس همچنین از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرد و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل است و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها گذرگاه ارتباطی شهروندان فلسطینی در نوار غزه با جهان خارج را بست و از ورود کمک های انسانی و سوخت به این منطقه جلوگیری می کند.
این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواستههای ضروری این رژیم را تامین نمیکند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در آخرین آمار خود اعلام کرده است که از آغاز حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) ۳۴ هزار و ۹۴۳ شهروند فلسطینی شهید و ۷۸ هزار و ۵۷۲ نفر دیگر زخمی شده اند و حدود هفت هزار فلسطینی نیز مفقود شده و همچنان زیر آوار هستند.