سیدمحمد قاضی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ادامه داد: نامگذاری خیابانی به نام دزفول پایتخت مقاومت ایران در مشهد پایتخت مذهبی ایران اسلامی طی یک سال گذشته به طور جدی دنبال شد و سرانجام با تصویب شورای نامگذاری شورای اسلامی شهر مشهد این مهم به سرانجام رسید.
وی با اشاره به طولانی و پیچیده بودن فرآیند نامگذاری معابر و خیابانها در کلان شهرها افزود: با تصویب نامگذاری یکی از خیابانهای مشهد به نام دزفول در شورای نامگذاری مشهد، این نامگذاری روز گذشته در صحن علنی شورای شهر مشهد تصویب نهایی شد.
سفیر فرهنگی و گردشگری دزفول در استان خراسانرضوی گفت: این خیابان در نزدیکی میدان امامخمینی (ره) و همچنین در مسیر فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد به مرکز شهر واقع شده است.
به گزارش ایرنا، ۱۴ ماه پیش نخستین سفیر فرهنگی و گردشگری دزفول در استان خراسان رضوی با حکم شورای اسلامی شهر دزفول منصوب شد که این انتصاب زمینه گسترش ارتباط فرهنگی میان دزفول و مشهد را بیش از پیش فراهم کرده است.
به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.
هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بیدفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.