اراک - ایرنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: جذب ۲۰۵ هزار معلم در نقاط مختلف کشور هدف‌گذاری شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «قاسم احمدی لاشکی» روز چهارشنبه در آیین افتتاح دبستان ۶ کلاسه شهدای پالایشگاه شازند در روستای جمال آباد، افزود: در سال‌های اخیر بیش از ۵۰ هزار معلم از نظام آموزشی کشور بازنشسته شدند و در مقابل تنها سه هزار معلم جدید جایگزین شده است.

وی ادامه داد: در صورت جذب ۲۰۵ هزار معلم در نقاط مختلف کشور بخش قابل توجهی از مشکلات این حوزه حل می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: نقش آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه به خوبی تبیین و امتیازات خوبی برای نظام آموزشی در نظر گرفته شده است اما با این وجود همه نهادها باید آموزش و پرورش را همراهی کنند.

احمدی لاشکی اظهار کرد: سال گذشته هر دانش‌آموزی که به المپیادهای خارجی راه می‌یافت با دست پر و مدال‌های رنگارنگ به کشور بازمی‌گشت که این موفقیت‌های نظام آموزشی باید به بهترین شکل ممکن در جامعه تشریح و تبیین شود.

وی ادامه داد: نگاه به آموزش و پرورش باید زیربنایی باشد و نباید نگاه هزینه فایده به آن داشت، هر گونه هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری عظیم در امور زیربنایی کشور محسوب می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی می‌تواند سهم بسزایی در برنامه‌ریزی‌های آموزش و پرورش ایفا کند و به نوعی با همدلی و همسویی موجب پختگی طرح‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش باشد، بنابراین انتظار می‌رود منتخبان مردم از آغاز فعالیت خود در خانه ملت(هفتم خردادماه) به مقوله آموزش و پرورش نگاه ویژه و طرح و برنامه‌های کاربردی در این زمینه داشته باشند.

احمدی لاشکی به‌روز بودن معلمان را برگ برنده آموزش و پرورش دانست و گفت: طرح توانمندسازی معلمان با مدیریت دانشگاه فرهنگیان آغاز شده و باید معلمان به علم روز مجهز شوند و نمی‌توان، دانش‌آموزان را با علم گذشته تربیت کرد.

وی اضافه کرد: ۲ هزار و ۱۰۰ پروژه آموزش و پرورش در طرح موسوم به شهید سلیمانی در دولت سیزدهم افتتاح شد.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: برای ساخت ۶ مدرسه در شهرستان شازند در قالب ۲۰ کلاس درس برای پنج روستا۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

«محمود احمدی‌بیغش» افزود: همچنین عملیات اجرایی سه زمین چمن با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سه روستا و ۲ مدرسه با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی، ستاد اجرایی حضرت امام (ره) و خیران مدرسه‌ساز آغاز شده و تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.