محمد قاسمی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارقام بذرهای ذرت توزیع شده بین کشاورزان استان خوزستان شامل AS۷۶، BC۶۷۸، KSC۷۰۳، سیمون، والبوم، تایو و ساگانتو میباشند.
وی با بیان اینکه شرکت توسعه کشت ذرت خوزستان ۳۰ درصد بذر کشور را تامین میکند، ادامه داد: شرکت توسعه کشت ذرت نمایندگی خوزستان آمادگی دارد تا حداقل یکهزار تن بذر دیگر برای ذرتکاران خوزستانی در کشت تابستانه یا پائیزه به طور کامل تأمین و توزیع کند.
مدیر صادرات و نمایندگی شرکت توسعه کشت ذرت خوزستان با بیان اینکه کشت بهاره خوزستان حدود ۲۵ هزار هکتار است، گفت: امیدواریم با توجه به وضعیت مناسب مخازن آب سدهای استان و با برنامه ریزی و همدلی مدیران و کارشناسان استانی مربوطه و کنترل و مدیریت ذرت وارداتی و در نتیجه بهبود قیمت ذرت دانهای و علوفهای سطح زیر کشت این محصول راهبردی به بیش از ۸۵ هزار هکتار ارتقا یابد و بخشی از نیاز دامداریها و صنایع وابسته را تامین کند.
وی افزود: انتظار میرود کشاورزان و کارشناسان پهنه بندی، تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری مزرعه، مدیریت تغذیه متعادل، مدیریت عوامل زیان رسان، مکانیزاسیون و سایر اصول به زراعی را رعایت کنند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
قاسمی نژاد با بیان اینکه جایی که حبوبات و دانههای روغنی کشت میشود نباید برنج کاشت، بیان کرد: کشت برنج در برخی نقاط مانند انتهای حوزه آبریز کرخه و شاوور مشکلی ندارد ولی به هیچ وجه زیر شبکه آبیاری توصیه نمیشود.
مدیر صادرات و نمایندگی شرکت توسعه کشت ذرت خوزستان گفت: این شرکت با چهار دهه فعالیت و سرمایه اعتماد کشاورزان استان و کشور، ضمن توجه به دانش روز دنیا و تجربه کارشناسان با سابقه در تولید ذرت با استفاده از تجهیزات جدید فرآوری بذر ذرت، سعی در توسعه تولید این محصول راهبردی کرده است.
به گزارش ایرنا شهرستان دزفول با تولید سالانه بیش از یک میلیون تن ذرت علوفهای سیلاژ شده و حدود ۷۰ هزار تن ذرت دانهای سهم مهمی در تامین علوفه و ذرت دانهای کشور دارد.
سالانه حدود ۲ونیم میلیون تن انواع محصول زراعی و باغی در دزفول تولید و وارد بازار داخلی و خارجی میشود.
شرکت توسعه کشت ذرت نمایندگی خوزستان در شهرستان دزفول و در نزدیکی شهر صفی آباد واقع شده است.