سمنان - ایرنا - استاندار سمنان گفت: تولید انرژی در حوزه‌های نیروگاه‌های بزرگ، انرژی تجدیدپذیر خورشیدی و فوق توزیع برق در این استان به همت دولت سیزدهم افزایش تصاعدی داشت. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی شامگاه شنبه در نشست شورای اداری استان سمنان در استانداری افزود: ظرفیت نیروگاه بزرگ استان یکهزار و ۷۸ مگاوات است که ۳۸۷ مگاوات در دولت آیت‌الله رئیسی بهره برداری شد.

وی اضافه کرد: به بیان دیگر درصد بالایی از توان نیروگاهی استان در دولت سیزدهم حاصل شده است.

استاندار سمنان با اشاره به وجود ظرفیت ۳۳ مگاوات نیروگاه خورشیدی این استان در شرایط کنونی، ادامه داد: ۳۱ مگاوات از این ظرفیت در دولت سیزدهم ایجاد شد که بخش قابل توجهی از کل ظرفیت انرژی خورشیدی استان را شامل می‌شود.

به گفته هاشمی، ظرفیت پست انتقال و فوق توزیع برق استان سمنان نیز هفت هزار و ۶۵۳ مگاولت آمپر است که یکهزار و ۷۵ مگاولت آمپر به همت دولت آیت‌الله رئیسی محقق شده است.

وی یادآور شد: در بخش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر خورشیدی با همکاری دستگاه‌های حمایتی ۳۷۹ انشعاب خورشیدی در استان وجود دارد که ۲۱۳ انشعاب در دولت سیزدهم به متقاضیان ارایه شد.

وی تاکید کرد: این چنین آمارهای قابل توجه باید به اطلاع مردم رسانده شود و رسانه‌ها در قالب جهاد تبیین به آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی در این زمینه ورود کنند.

استاندار سمنان با تاکید بر افزایش نظارت بر بازار و قیمت ها برای رفاه هرچه بیشتر حال و معیشت مردم، گفت: در موضوع جمعیت باید برنامه‌ریزی ویژه ای در استان شکل بگیرد تا سمنان از بحران جمعیتی خارج شود.

وی به آغاز فعالیت شورای فضای مجازی در استان و معرفی دبیر آن اشاره و خاطرنشان کرد: تمام مدیران نهایت همکاری را در قالب ۱۷ ماده با محوریت جهاد تبیین داشته باشند.

استاندار سمنان درباره سیاست دولت در تامین اعتبارات با طرح مولدسازی، ادامه داد: در استان اموال و املاک مازاد دستگاه های اجرایی باید شناسایی و تعیین قیمت شود و ادارات همکاری لازم را داشته باشند تا این رویکرد دویکرد در تبدیل به احسن کردن داشته‌ها به خوبی اجرایی شود.

در این آیین حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی سمنان حضور داشتند.

سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.