به گزارش خبرنگار ایرنا، موسیقی غمبار فضای مسجد امام (ره) شهر سمنان را فراگرفته بود، دلشکستگان در گوشه گوشه این مسجد تاریخی نشسته بودند و بیصدا از فقدان خادمالرضا اشک میریختند و با ورود هیاتهای عزارداری محفل رنگ و بویی دگر به خود گرفت، دیگر صدای گریههای بیصدا به هقهقهایی تبدیل شده بود و همه این ناله و زاریها یک چیز را میگفت «سید فقدانتان جانسوز است.»
حدود یک ماه پیش مردم سمنان غرق در شادی و هیاهو چشمانتظار میزبانی از سید محرومان بودند، کسی فکرش را نمیکرد امروز در همین مکان در فقدان ایشان اشک در دیدهها جاری شود و از حسرتشان جانها به آتش کشیده شود.
سوگواران خادم الرضا در مسجد امام(ره) سمنان میگفتند سید بزرگوار شهادتتان در سالروز تولد امام مهربانیها امام رضا(ع) پاداش خدمت بیچشمداشت شماست، اما با دلتنگیهایتان چه کنیم؟
سیاهپوشان داغدار سید محرومان و همراهان ایشان از جمله حسین امیرعبداللهیان فرزند برومند استان سمنان با سردادن ندای یا حیدر یا حیدر ، در شهادت سیدمظلومان آیتالله سید ابراهیم رئیسی بر سر و سینه زدند.
سوگواران با سردادن شعار ای پسر فاطمه تسلیت، لبیک یا خامنهای و رییس جمهور ما شهادتت مبارک، در شب نخست خاکسپاری خادمالرضا شهید آیتالله رئیسی، در غم از دست دادن ایشان اشک ریختند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رییس جمهور اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد. سید محرومان به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رییسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه، از سرنشینان بالگرد حادثهدیده حامل رییسجمهور بودند.
پیکر مطهر شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی رییسجمهور کشور در آستان حرم امام رضا(ع) امروز سوم خرداد۱۴۰۳ خاکسپاری شد.
آیت الله سیّد ابراهیم رئیسالساداتی ۶۴ ساله هشتمین رئیسجمهور ایران بود.
وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و مسئولیتهایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نائب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشت.
رهبر انقلاب شهریور ۱۴۰۲ به مناسبت هفته دولت ضمن قدردانی و تمجید از عملکرد خوب و قوی دولت در برخی بخشها از جمله «کارهای زیربنایی»، «رشد شاخصهای کلان اقتصادی» و «سیاست خارجی»، گفتند: حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم و صمیمی و متواضعانه با آنها، بسیار با ارزش است. سادهزیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی و بکارگیری جوانان در ردههای گوناگون مدیریتی را از دیگر کارهای تحسین برانگیز دولت خواندند.
شهید امیرعبداللهیان دیپلمات انقلابی فرزند سرافراز استان سمنان
امیرعبداللهیان نخستین وزیر امور خارجه شهید و فرزند برومند استان سمنان متولد اردیبهشت ۱۳۴۳ در روستای فیروزآباد بخش امیرآباد دامغان است. امیرعبداللهیان جانباز شیمیایی، دیپلمات اهل دامغان و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم است که در گذشته دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی از دوره ریاست علی لاریجانی تا دوره ریاست محمدباقر قالیباف بودهاست.
همچنین وی دبیرکل دبیرخانه دائمی کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین و مدیر مسئول فصلنامه گفتمان راهبردی فلسطین بوده است. امیرعبداللهیان در دوره وزارت علیاکبر صالحی به عنوان معاون وزیر خارجه منصوب شد که در سه سال اول وزارت محمدجواد ظریف هم در این سمت باقی ماند.
«وزیر خارجه مجاهد و فعال»
رهبر معظم انقلاب امروز سی و یکم اردیبهشت در پیام تسلیت و اعلام عزای عمومی، از شهید حسین امیرعبداللهیان فرزند استان سمنان با عنوان «وزیر خارجه مجاهد و فعال» نام بردند و بر فعالیت شایسته و حرکت انقلابی این دیپلمات نخبه نظام مقدس جمهور اسلامی صحه گذاشتند تا الگویی برای دیگر خادمان کشور باشند و مسیر خدمت را سرلوحه امور خود قرار دهند.