به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز شنبه در نشست با رئیس سازمان انرژی اتمی در ساری افزود: از همه ظرفیتهای استان استفاده خواهد شد تا یک ساختمان برای راه اندازی سایت پرتودهی محصولات کشاورزی در اختیار سازمان انرژی اتمی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: کارکردهای فناوری هسته ای در بخش کشاورزی بسیار برجسته است و مازندران باید از آن بهره مند شود.
استاندار مازندران با بیان این که محصولات تولیدی این استان صادرات محور است، خاطرنشان کرد: پرتودهی این محصولات کیفیت و ماندگاری را افزایش خواهد داد.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: بهره مندی از ظرفیت دانش بنیان ها از دغدغه جدی رهبر معظم انقلاب است و رئیس جمهور شهید هم بر آن تاکید داشت.
نوری با اشاره به این که کارکردهای فناوری هسته ای در بخش افزایش تولید محصولات کشاورزی بسیار اثر بخش است، ادامه داد: فناوری هسته ای در بخش های بهداشت و درمان و امنیت غذایی کارکردهای بسیار مفیدی برای کشور دارد.
این مقام مسوول تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان از کارکردهای ارزشمند فناوری هسته ای بی اطلاع هستند که باید برای آنها روشنگری شود.
توسعه کشاورزی مازندران یکی از برنامه های جدی دولت سیزدهم است که در این بین برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود.
همچنین طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. همچنین از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.