به گزارش ایرنا، مهدی دوستی شامگاه شنبه در نشست جانمایی شهرکهای صنفی در شهر بندرعباس که با هدف ساماندهی صنوف مزاحم و غیر مزاحم شهری برگزار شد، افزود: در حال حاضر چهار صنف شامل صنف خودرویی که شامل (صنف خدمات خودرویی، فروش، تعمیرکاران، قطعه سازان، نمایندگیها و خدمات پس از فروش و لوازم یدکی فروشها)، صنف مصالح ساختمانی و تولید مصالح ساختمانی، صنف مصنوعات چوبی و مبلمان و شهر غذا باید تجمیع شوند.
وی بیان کرد: در همین زمینه برای هر رشته صنعت و صنف، چند نقطه زمین پیشنهاد و در نهایت برای هر رشته یک قطعه زمین مصوب شد.
نماینده دولت در هرمزگان اظهار کرد: پس از جانمایی این صنوف، طراحی مکان باید مطابق با نوع صنف باشد و در کنار آن راههای دسترسی مناسب برای استفاده عموم ایجاد شود تا خللی در این خصوص بهوجود نیاید.
دوستی با تاکید بر لزوم طراحی شهر غذا در بندرعباس و تبدیل آن به یک جاذبه گردشگری، اظهار کرد: برای طراحی این شهر از الگوها و تجربههای سایر کشورها استفاده شود تا شهر غذای بندرعباس به عنوان یک جاذبه توریستی به محلی برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت شهروندان و گردشگران تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان و شهر بندرعباس ظرفیت خوبی برای تولید مصنوعات چوبی و مبلمان و صادرات این محصولات دارد، گفت: باتوجه به اینکه در سطح استان زنجیره چوب در حال راه اندازی است، نیروی انسانی باتجربه و مواد اولیه ارزان در کنار مزیت صادراتی نیز وجود دارد و بندرعباس میتواند به محلی برای تولید مصنوعات چوبی و مبلمان تبدیل شود.
استاندار هرمزگان، در این نشست با بیان اینکه ساماندهی صنوف یک امر الزامی و مطالبه عمومی است، گفت: رویکرد اصلی ما در حوزه صنوف، تبدیل صنف به صنعت است؛ بر همین مبنای صنوف تولیدی و خدماتی باید در قالب رشته صنعت و صنف تجمیع شوند و در کنار هم بتوانند خدمات مورد نیاز را به مردم ارائه دهند.