به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المیادین، «اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس گفت که رژیم اشغالگر بیش از ۳۶ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و بیش از ۸۱ هزار نفر را زخمی کرده است.
وی گفت: جنایت رفح و دیگر جنایتهای رژیم صهیونیستی، ادعاهای اسرائیلی و آمریکایی درباره وجود مناطق امن در نوار غزه را باطل کرد؛ اجرای این جنایتها در دو روز گذشته نیز اقدامی از سوی کابینه «بنیامین نتانیاهو» برای به چالش کشاندن حکم دیوان لاهه است.
وی افزود: ادعای رژیم اشغالگر درباره وجود افراد مسلح در مکان جنایت در رفح، بیشرمانه است و تصاویر شهدای غیرنظامی و دور بودن این مکان از محل عملیات، کذب بودن این ادعا را نشان میدهد.
حمدان اظهار داشت: جنایت در رفح تلاشی انتقامجویانه از جانب دشمن اسرائیلی پس از ناتوانی آن در رویارویی با گروههای مقاومت است و ما دولت آمریکا را مسئول تمامی اتفاقات در رفح و نوار غزه میدانیم.
وی درباره اسرای صهیونیست نیز تأکید کرد: رژیم اشغالگر هرگز نمیتواند اسرای خود را بازگرداند مگر اینکه شروط مقاومت را بر اساس آنچه از طریق میانجیگران ارائه شدهاست، بپذیرد.
حمدان تصریح کرد: قهرمانیهای گردانهای القسام و سرایا القدس و گروههای مقاومت ادعاهای صهیونیستها درباره ضربه زدن به مقاومت را تکذیب میکند. ما از جامعه جهانی میخواهیم قطعنامههای بینالمللی را اجرایی و دیوان بینالمللی دادگستری مجازاتی را علیه رژیم اشغالگر اعمال کند.
وی افزود: از مصر میخواهیم که از رژیم اشغالگر برای بازگشایی گذرگاه رفح دعوت کند و از ساکنان کرانه باختری و اراضی اشغالی میخواهیم که برای یاری اهالی غزه دست به انتفاضه بزنند.
حمدان همچنین حماسه قهرمانانه رزمندگان مقاومت در جبهههای پشتیبانی را ستود.
به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی نیمه شب گذشته با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دستکم ۴۱ فلسطینی از جمله زنان و کودکان را شهید و دهها نفر دیگر را زخمی کرد.
جنبشهای حماس و جهاد اسلامی یکشنبه شب در بیانیهای جداگانه به کشتار ارتش رژیم صهیونیستی در شمال غرب شهر رفح واکنش نشان دادند و این جنایت را بیاعتنایی و اهانت آشکار به حکم اخیر دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف حملات به این شهر دانستند و دولت آمریکا و جوبایدن رئیس جمهور این کشور را به طور ویژه مسئول این جنایت اعلام کردند.
دیوان بین المللی دادگستری روز جمعه با ۱۳ رای موافق و ۲ رای مخالف حکم توقف فوری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد.
این حکم دیوان بین المللی دادگستری با استقبال گستردهای در سطح بین المللی همراه شد.