به گزارش ایرنا، یوسف نوری روزِ جمعه بعد از بازدید از فرودگاه بین المللی رامسر در غرب مازندران در گفت و گو با ایرنا افزود: ترمینال جدید فرودگاه رامسر که مختصِ پذیرش مسافران خارجی است اواخر خردادماه به بهرهبرداری میرسد.
وی رفعِ موانع پروازی باقیمانده برای نشست و برخاست هواپیماهای پهنپیکر را از چالشهای این زیرساخت مهم حمل و نقل هوایی ذکر و اضافه کرد: با توجه به این که فرودگاه رامسر دارای مرز هوایی است و امکان پذیرش پروازهای خارجی را دارد، باید موانع پروازی باقی مانده در ابتدا و انتهای این زیرساخت مهم برطرف و توسعه باند فرودگاه بر اساس استانداردهای جهانی عملیانی شود.
نوری توسعه باند و به دنبال آن ایمنی نشست و برخاست پروازهای خارجی و هواپیماهای پهن پیگیر را عاملی برای رونق ورود گردشگران خارجی به منطفه معرفی کرد و افزود: در گذشته طرحهایی برای آزادسازی موانع پروازی در ابتدا و انتهای باند فرودگاه رامسر به تصویب رسید که ابن مصوبات با سرعت بیشتری پیگیری و اجرایی شود.
نماینده عالی دولت در مازندرانی رامسر را عروس شهرهای ایران توصیف و خاطرنشان کرد : این شهرستان به لحاظ جذابیتهای گردشگری مورد توجه کشورهای همسایه قرار دارد و چنانچه زیرساختهای حمل و نقل هوایی تامین شود، اقتصاد گردشگری منطقه متحول خواهد شد.
مرز هوایی بین المللی فرودگاه رامسر سال ۱۴۰۰ در هیات دولت تصویب و با این طرح زمینه بین المللی شدن این فرودگاه غرب مازندران فراهم شد.
موافقت وزارت کشور با قرار گرفتن مرز هوایی فرودگاه رامسر در شمار مرزهای مجاز رسمی کشور در تیر ماه سال ۱۳۹۹ با انتشار در سایت استانداری مازندران رسانه ای شد اما این مصوبه از آن سال در کش و قوس های اداری مسکوت باقی مانده بود که در نهایت با شکل گیری دولت مردمی نهایی شد و در دستور کار مسوولان امر قرار گرفت.
در غرب مازندران ۲ فرودگاه یکی در نوشهر و دیگری در رامسر فعالیت دارد.
غرب مازندران به دلیل برخورداری از مناظر بی بدیل گردشگری دریای و جنگل و کوهستان سالانه پذیرای میلیون های مسافر داخلی و خارجی است.