تهران- ایرنا- مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از برگزاری نخستین جلسه ستاد انتخابات این وزارتخانه خبر داد و گفت: جلسات هیات نظارت بر تشکل‌ها جهت تسریع در بررسی صدور مجوز برنامه‌های انتخاباتی روزانه در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود تا اعطای مجوز سریع‌تر انجام شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نخستین نشست ستاد انتخابات این وزارتخانه در معاونت فرهنگی و اجتماعی و با حضور با عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و عبداله مرادی مدیرکل سیاسی وزارت کشور تشکیل شد.

مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اعلام این خبر گفت: در این نشست هماهنگی های اولیه همچنین بحث و بررسی پیرامون فعال سازی بدنه دانشگاهی در رابطه با موضوع انتخابات انجام گرفت.

مهدی بادپا افزود: همچنین مقرر شد رایزنی ها و همکاری های بیشتری در رابطه با ارتقای مشارکت دانشگاهیان در انتخابات با وزارت کشور و مجموعه های مرتبط انجام گیرد.
بادپا تصریح کرد: در نظرسنجی انتخابات ماه های گذشته درباره ضریب نفوذ اقشار، مشخص شد اساتید دانشگاه بالاترین مرجعیت سیاسی و دانشجویان رده ششم را داشته و از این رو نقش زیادی در تبیین و آگاه سازی جامعه دارند.

راهبرد ما در این ستاد افزایش مشارکت و تلاش در راستای بالابردن سواد سیاسی و آگاه سازی جامعه است. که از جمله آن ها می توان به تشکیل کرسی ها و نشست های تخصصی در دانشگاه ها اشاره کرد.


مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: امتحانات پایان ترم دانشگاه ها با برنامه قبلی به قوت خود باقی است و تغییری در زمان برگزاری امتحانات انجام نمی شود. همچنین شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی در وزارت علوم و استان ها بصورت منظم تشکیل خواهد شد.
وی افزود: همچنین به پیشنهاد ستاد انتخابات وزارت علوم بر اساس مهلت اندک یکماهه که تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، جلسات هیات نظارت بر تشکل ها جهت تسریع در بررسی صدور مجوز برنانه های انتخابات ریاست جمهوری هر روز در دانشگاه ها برگزار می شود تا اعطای مجوز برنامه ها سریعتر انجام شود.
بادپا بیان کرد: محدودیت زمانی باعث می شود توجه ویژه ای بر تولید محتوا و کنشگری در فضای مجازی داشته باشیم. همچنین به علت برگزاری امتحانات در دانشگاه ها، نقش خوابگاه ها و نشست های دانشجویی در سرای دانشجویی بیشتر خواهد بود؛ بنابراین از مسئولان دانشگاه ها درخواست می شود سالن یا فضای مناسبی را جهت نشست های انتخاباتی دانشجویی و تریبون آزاد و پخش مناظرات کاندیداها در اختیار دانشجویان قرار دهند.

ستاد انتخابات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای هدف ارتقای سطح مشارکت دانشگاهیان در انتخابات و هماهنگی برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در دانشگاه ها تشکیل شده است.

به گزارش ایرنا، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به دلیل شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور و جمعی از همراهانش در سانحه سقوط بالگرد یکشنبه (۳۰ اردیبهشت) یکسال زودتر برگزار می‌شود و براساس قانون اساسی انتخابات زودهنگام، هشتم تیر امسال زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است.

ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری از روز پنجشنبه (۱۰ خرداد) آغاز شده و به مدت ۵ روز ادامه خواهد داشت، براساس جدول زمان بندی اسامی ثبت نام شده در ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان ارسال می شود و این شورا از ۱۵ تا ۲۱ خرداد ماه اقدام به احراز صلاحیت داوطلبان خواهد کرد و ۲۲ خرداد ماه فهرست اسامی تایید شدگان از سوی شورای نگهبان به ستاد انتخابات وزارت کشور برگشت داده می شود.