به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در آیین بهرهبرداری از این طرح گفت: برای بهرهبرداری از این مرکز خدماتی با مشارکت خیران منطقه و اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه بیش از ۶۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد که ۵۰ میلیارد ریال آن برای خرید آمبولانس و ۱۲ میلیارد ریال آن برای ساخت بنا و تجهیز پایگاه در نظر گرفته شده است.
حسین ابراهیمیپور با بیان این که زیربنای این پایگاه اورژانس ۱۴۰ متر مربع است افزود: کلنگ احداث این پایگاه سال ۱۳۹۹ به زمین زده شد.
وی اظهار کرد: آمبولانس پایگاه اورژانس جادهای نسر مخصوص مناطق سختگذر است که برای دسترسی مردم منطقه و ۱۱ روستای اطراف به مراکز درمانی بهویژه در فصل زمستان تامین شدهاست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: به زودی پایگاه اورژانس جادهای "رودمعجن"، پایگاه اورژانس ۶ شهری بانوان و موتور آمبولانس با هدف خدمترسانی بیشتر و کاهش زمان پاسخدهی و افزایش توان عملیاتی به بهرهبرداری خواهد رسید.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
هم اکنون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، اورژانس پیش بیمارستانی این دانشگاه دارای ۲۲ پایگاه اورژانس فعال، اداره ارتباطات و هدایت عملیات، اداره پایش مراقبتهای درمانی (MCMC)، مرکز عملیات اضطراری(EOC)، ۲۲ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس فعال است.