به گزارش ایرنا؛ «علیرضا حیدری» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این آتشسوزی عصر روز سهشنبه ۱۵ خردادماه آغاز شد که با تلاش ۱۰ ساعته در روز چهارشنبه ۱۶ خرداد، مهار شد، افزود: بعد از ۲۴ ساعت در عصر روز پنجشنبه ۱۷ خردادماه در این منطقه به دلیل وزش باد و گرمای شدید هوا و همچنین آثار باقیمانده از آتشسوزی، آتش شعلهور و منطقه مجددا آتش گرفت.
فرماندار پاوه با تقدیر از تلاش همه دستگاهها از جمله مدیریت بحران استانداری، بخشداران، فرماندهی قرارگاه شهید کاظمی، محیط زیست، منابع طبیعی، مرزبانی، هلال احمر، شهرداری پاوه و نوسود، و نیروهای مردمی و محلی، انجمنهای محیطزیستی و سمنها، گفت: از لحظات اولیه آتشسوزی تلاشهای زیادی برای اطفای حریق، صورت گرفت که به دلیل سخت گذر بودن، شیب زیاد و پوشش گیاهی غنی منطقه سرانجام این آتشسوزی که به سمت منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل در حال پیشروی بود، مهار شد.
وی با اشاره به پیگیریهای استاندار و ستاد مدیریت بحران استان و نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس برای مهار آتشسوزی منطقه از امدادرسانی ۲ فروند بالگرد متعلق به هوا و فضا سپاه و امداد هوایی هلال احمر در این منطقه قدردانی کرد و گفت: در طول مدت این آتشسوزی یک بالگرد آبپاش و یک بالگرد برای هلیبرد نیروها در منطقه فعالیت داشت که جای قدردانی دارد.
حیدری با بیان اینکه میزان خسارت وارده در حال بررسی است، اظهار کرد: بنا بر اظهارات کارشناسان مربوطه احتمال میرود در این حادثه که چهار روز بهطول انجامید حدود ۵۰۰ هکتار از وسعت منطقه دچار حریق شده باشد که بیشتر این خسارت به مراتع بوده و حدود ۵ الی ۶ درصد به درختان و جنگل آسیب وارده شده است.
وی اضافه کرد: جهت کنترل و مدیریت بهتر موضوع با برنامهریزی صورت گرفته قرار شد تا مدتی بعد از مهار آتشسوزی دیدهبان مستقر شود که در صورت شعلهور شدن مجدد سریعا اقدامات مهار آتش انجام شود.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان پاوه در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و در منطقهای کوهستانی واقع شده که بیش از ۷۷ هزار هکتار منابع ملی شامل جنگل و مرتع دارد، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل نیز که یکی از مناطق مهم حفاظت شده استان با حدود ۲۳ هزار ۷۲۴ هکتار مساحت میباشد نیز در منطقه صفر مرزی در بخش باینگان واقع شده است.