به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران افزود: کاربری های زمین های مازندران باید با رعایت مقررات انجام شود.
وی با بیان اینکه باید در نامگذاری واحد های صنعتی و تولیدی از نام های بومی، محلی و فرهنگی مازندران بهره گیری شود، تصریح کرد: معتقدم اقامتگاه بومگردی استان علاوه بر بازنگری در فعالیت، باید مورد نظارت بیشتری قرار بگیرد.
استاندار مازندران با تاکید بر این که اقتصاد روستاهای استان باید با گردشگری هدفمند دنبال شود، ادامه داد: این که در بومگردی از غذاهای غیر بومی و محلی استفاده شود، لطمه زدن به تولیدات و اقتصاد روستا محسوب میشود.
نوری خاطر نشان کرد: همچنین معماری در سازه های بومگردی مازندران نباید بر خلاف شرایط بافت بومی و محلی منطقه باشد.
نماینده عالی دولت در مازندران با اظهار این که گردشگری در این خطه باید با طرحهای بزرگ عملیاتی شود، گفت: در صدور مجوز ساخت هتل نباید کمتر از ۵۰۰تخت پذیرفته شود.
بانک ها پرداخت تسهیلات ارزی به واحدهای تولیدی غیر صادرات محور را نپذیرند
استاندار مازندران با بیان این که قطعی برق در واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران طبق برنامه ریزی وزارت نیرو باید کمتر از یک روز شود، گفت: از آن جایی که ۳۲ شرکت تولیدی برق برابر با ۴۰ مگاوات در واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران فعال است، مدیریت توزیع برق باید به درستی انجام شود.
نوری با تاکید بر این که تسهیلات ارزی باید به واحد تولیدی و صنعتی که محصولات صادراتی دارند، پرداخت شود، بیان داشت: وقتی محصولات تولیدی از واحدی خرید ریالی می شود، نمی توان به این واحد تسهیلات ارزی پرداخت کرد.
استاندار مازندران به اهمیت و نقش کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: چرخ واحد ها و بنگاه های تولیدی و صنعتی مازندران باید با کار کارشناسی و مصوبات درست این کارگروه بچرخد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جلسه نظام مسایل هشت واحد تولیدی و صنعتی مازندران بررسی و تصمیم گیری لازم برای تداوم تولید گرفته شد.