سمنان - ایرنا - مسابقه ملی طراحی و دوخت کارستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با حضور ۴۰ گروه دانشجویی، استادان و تولیدگران کشوری، با اعلام برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیین اختتامیه نمایشگاه آثار برگزیده نخستین مسابقه ملی طراحی و دوخت کارستان روز پنجشنبه مطابق با برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با حضور مسئولان استانی، مدیران دستگاه های اجریی و فعالان عرصه نساجی و پوشاک برگزار شد و برترین‌های مسابقه معرفی شدند.

نمایشگاه نخستین دوره مسابقه ملی طراحی و دوخت کارستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان نیز به کار خود پایان داد.

دبیر جشنواره ملی کارستان در این آیین گفت: دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنا نبا همکاری معاونت مهارتی و تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی، به منظور دستیابی به اهدافی چون ایده‌پردازی، اندیشه‌سنجی، ارائه راهکارهای امیدبخش، و به ثمر نشستن آموزشهای مهارتی در رابطه با اشتغال‌زایی جوانان، اقدام به برگزاری نمایشگاه و مسابقهای پر چالش در سطح ملی کرد.

محمود نیکخواه افزود: این مسابقه در راستای طرح رویداد ملی صدرا (صنعت، دانشگاه؛ راه اشتغال) و طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل) در سطح ملی و در سالی که با عنوان«جهش تولید با مشارکت مردم» نامیده شد، با حضور ۴۰ تیم در سه بخش تولیدی، دانشجویی و بخش آزاد و متشکل از ۲۷ تیم دانشجویی، ۱۰ تیم تولیدی و سه تیم از استادان مطرح کشوری در حوزه طراحی و دوخت برگزار شد.

نمادی از تاثیر مهارت‌آموزی در مسیر اشتغال

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تصریح کرد: حضور گسترده فعالان علاقه‌مند این عرصه در اولین نمایشگاه و مسابقه طراحی و دوخت کارستان، پیام آماده بودن جوانان آینده‌نگر در این رشته پربار را به تمام مسئولان دست‌اندرکار رساند و تاثیر آموزش‌های مهارت ‌محور را در ارتقاء کیفیت صنعت مد و لباس کشور به ظهور رساند.

وی، یکی از اهداف اصلی برگزاری این رویداد را اخذ مجوز و راه‌اندازی دانشکده تخصصی صنعت مد و پوشاک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بیان و اضافه کرد: تحقق این هدف نویدبخش فعالیت‌های دانش‌بنیان، کارآفرینی و اشتغالزائی برای جوانان است.

وی تاکید کرد: کمیته داوران این مسابقه را پنج نفر از متخصصان و پیشکسوتان این رشته تشکیل دادند که در بررسی و فرآیند داوری به نتایج لازم دست یافتند که شامل چگونگی سوق دادن علاقه، توان و انگیزه جوانان به شاهراه موفقیت و اشتغالزایی در مسیر توسعه صنعت مد و لباس و بهره‌گیری از بهترین و صحیح‌ترین اصول آموزشی است.

دبیر علمی جشنواره طراحی و دوخت کارستان با اشاره به نتیجه پایش و داوری بیش از ۷۰ دست آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره اشاره کرد و افزود: در بخش دانشجویی تیم‌های «هنرستان نیم رخ (آموزشگاه هنر)» از تهران و تیم «استدیو مُد» از دانشگاه علمی کاربردی واحد ۳۲ تهران مقام اول را به خود اختصاص دادند.

وی یادآور شد: تیم هنرستان نیم رخ و آموزشگاه هنر به سرپرستی مائده جمالی زاده زوار و با عضویت زهرا عزیزی و زینب احمدی در این مسابقه شرکت کرد و در تیم استدیو مُد، مریم محمدزاده، سرپرست و زینب قنبری یکتا و نفیسه تاجیک طراح و الگوساز بودند.

این استاد دانشگاه در سمنان با اشاره به اینکه تیم ایماژ، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مقام دوم را کسب کرد، افزود: در این تیم آرزو بیژنی، سرپرست، ثنا حق وردی، طراح و ربابه فاضل زاده، به عنوان الگوساز فعالیت داشتند.

وی بیان کرد که مقام سوم را گروه «مداد و قیچی» از دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به دست آورد. نگین شکریان سرپرست و فاطمه عبدالشاه و زهرا ذوالفقاری طراح و الگو ساز مداد و قیچی بودند.

دبیر جشنواره ملی کارستان با اشاره به برگزیدگان بخش تولیدی، گفت: تیم عصر جدید از سمنان، به سرپرستی علی اکبرعلیان و همکاری فاطمه شعبانی و محسن محسنی مقام اول را به دست آورد و تیم تابان از شاهرود و حاصل همکاری فاطمه زهرا نوری به عنوان سرپرست و زهرا صادقی و راضیه عجم عنوان دوم را کسب کرد.

وی با اشاره به کسب مقام سوم تیم دانشکده علمی کاربردی واحد۲۵ تهران با حضور زینب جلوداران به عنوان سرپرست و ملیحه توانا به عنوان طراح و الگوساز، تصریح کرد: هیات داوران نخستین مسابقه طراحی و دوخت کارستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان حضور تیم «طراحان خلاق» از دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمیه دولتی نجف آباد اصفهان متشکل از عارفه رحمانی سرپرست و ساراسادات موسوی و مهسا پاکروان فرد طراح و الگوساز، تیم« شهرراز» از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به سرپرستی لاله محجوبیان و طراحی و الگوسازی حبیبه شریف سعدی و فاطمه جمشیدی، تیم «کوآم» از دانشگاه آزاداسلامی واحد بندرعباس حاصل همکاری فاطمه سیرجانی‌زاده، به عنوان سرپرست و حانیه فخاری و نجیبه غلام نحفی به عنوان طراح و الگوساز را شایسته تجلیل و دریافت تندیس جشنواره در بخش استادی تشخیص داد.