به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر کل دامپزشکی مازندران تصریح کرد که ادارهکل دامپزشکی استان طی نظارت بر روند کشتار دام در کشتارگاههای صنعتی، سنتی و جایگاه های از پیش تعیین شده برای کشتار دام در استان با حضور مسوولان فنی و بهداشتی بخش خصوصی و ناظران دولتی، نسبت به رویه کشتار، کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار اقدامات لازم را انجام میدهد.
آقا پور کاظمی از شهروندان خواست تا با توجه به هماهنگی بعمل آمده با شهرداری ها مبنی بر تعیین مکان های مشخص برای عرضه دام زنده در هر شهرستان و استقرار اکیپ های بهداشتی دامپزشکی به منظور تائید سلامت حیوان، با مراجعه به این میادین نسبت به خرید دام زنده اقدام کنند.
وی تاکید کرد تا قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ ها به صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره مند و از سلامت دام مطمئن شوند.