به گزارش روز سه شنبه ایرنا از این رسانه آمریکایی، با سفر قریب الوقوع پوتین به کره شمالی نگرانیها در مورد همکاری دشمنان آمریکا در حمایت نظامی از روسیه مطمئناً افزایش خواهد یافت.
این گزارش ادعا کرد: ایده جبهه ضد آمریکا در میان روسیه، چین، کره شمالی و ایران مدتهاست که ذهن کارشناسان سیاست خارجی در واشنگتن را به خود مشغول کرده است. آژانسهای اطلاعاتی ایالات متحده به این نتیجه رسیده بودند که اختلافات موجود میان این چهار کشور، شکلگیری اتحادهای رسمی را غیرممکن می کند. اما به نظر می رسد میل به خنثی کردن اهداف و قدرت آمریکا، موضوع مشترک همه این کشورها است.
سیانان با اشاره به لحن سختگیرانه مقامات آمریکایی نسبت به همکاریهای نظامی میان چین و روسیه ادعا کرد: چین به بزرگترین درگیری مسلحانه در اروپا پس از جنگ جهانی دوم دامن زده و در عین حال، می خواهد روابط خوبی با غرب حفظ کند.
در بخشی از این مقاله با اشاره به افزایش نگرانیها در واشنگتن از سفر آتی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به پیونگیانگ آمده است: در ماه مارس (اسفند)، آوریل هاینس، مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده، در کنگره اعلام کرد که نیاز روسیه به تکمیل تجهیزات نظامی خود، این کشور را مجبور کرده است که امتیازاتی به کره شمالی بدهد که این کشور مدتها به دنبال آن بوده است. او میزان این همکاری را مشخص نکرد، اما اظهارنظر او گمانه زنی ها در مورد ارائه تخصص هسته ای یا موشکی از سوی روسیه را افزایش داد. کورت کمبل، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، نیز در واکنش به حمایتهای موشکی کره شمالی از روسیه، از جمله حمایت توپخانهای و موشکی از مسکو، تاکید کرد: ما درک بسیار خوبی از آنچه کره شمالی به روسیه ارائه کرده است داریم و می دانیم این تجهیزات تأثیر قابل توجهی در میدان نبرد (روسیه علیه اوکراین) داشته اند.
سیانان افزود: با این حال به نظر می رسد که ایالات متحده نمی داند کره شمالی در ازای این حمایت چه چیزی به دست خواهد آورد.
جان کربی، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به برنامه سفر پوتین به کره شمالی، ضمن ابراز نگرانی از تعمیق روابط بین دو کشور روسیه و کره شمالی گفت: ایالات متحده از این که آیا سفر پوتین شرایط امنیتی در اوکراین و شمال شرق آسیا را بدتر می کند یا خیر، به دقت مورد بررسی قرار می دهد.