به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از المیادین، حزبالله لبنان در بیانیهای اعلام کرد که با پهپادهای انتحاری تجمع نظامیان صهیونیست در داخل شهرک صهیونیستنشین «المطله» را هدف قرار داده است.
در این بیانیه آمده است که حمله هوایی به المطله در حمایت از غزه و پاسخ به تجاوزهای مکرر به منطقه البرغلیه انجام شد و زخمی شدن صهیونیستها را به همراه داشت.
رسانههای رژیم صهیونیستی نیز با تایید این خبر اعلام کردند که سه پهپاد در المطله منفجر و منجر به آسیب دیدن تعدادی خودرو شد.
ساعاتی پیش نیز حزب الله لبنان اعلام کرد: رزمندگان ما موفق شدند در عملیاتی کارخانه صنعتی بالاسان، تولید کننده تسلیحات رژیم صهیونیستی در کیبوتص ساسا را با موشکهای فلق هدف قرار دهند.
بر اساس این گزارش، این کارخانه در تسلیح و محافظت از خودروها برای ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت دارد.
حزب الله لبنان پیشتر نیز با صدور بیانیهای از هدف قرار دادن پایگاه نظامی صهیونیستی المناره در مرز لبنان خبر داده بود.
به گزارش ایرنا، شهردار شهرک المطله واقع در شمال فلسطین اشغالی چند روز پیش اعلام کرد که بر اثر حملات موشکی حزب الله لبنان، ۳۵ درصد از منازل در این شهرک آسیب دیدهاند.
وی گفته بود که بیش از ۱۹۰ خانه در این شهرک یعنی حدود ۳۵ درصد از خانههای آن در حملات موشکی حزب الله خسارت دیده است.
شهردار المطله افزود که کابینه رژیم صهیونیستی منطقه شمال را از دست داده و ظاهرا هیچ اهمیتی به آن نمیدهد.
به گفته وی، موشکهای حزب الله موجب وارد آوردن خسارت سنگین به زیرساختها، شبکه برق و اراضی کشاورزی شهرک المطله شده است.
شهردار المطله در ادامه گفت که دامنه آتش در نتیجه حملات موشکی حزب الله به نزدیکی خانههای صهیونیستها رسیده است.
از ابتدای عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر۱۴۰۲) تاکنون، حزب الله و برخی از گروههای مقاومت فلسطین در جنوب لبنان، مواضع نظامیان اشغالگر و شهرکهای صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله قرار دادهاند.
هدف حزبالله لبنان از این عملیات، درگیر کردن بخش عمدهای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه بوده است.
این امر باعث ناامن شدن شمال فلسطین اشغالی برای شهرک نشینان صهیونیست و فرار آنها از این منطقه شده به همین دلیل بخشهای گستردهای از این منطقه خالی از سکنه شده و صهیونیستهای اسکان داده شده در شهرکهای نزدیک مرز با لبنان اعلام کردهاند حتی پس از پایان جنگ، حاضر به بازگشت به این مناطق نیستند.