به گزارش ایرنا، دور دوم سفر شهید آیت الله "ابراهیم رئیسی"به مازندران روزهای ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه امسال برگزار شد که نتیجه این سفر پر خیر و برکت، ۱۱۷ مصوبه بود که سهم هر یک از ادارات در برخورداری از منابع اعتباری آن اکنون تعیین شده است.
دومین سفر استانی رئیسجمهور و اعضای هیات دولت پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت امسال به مدت ۲ روز انجام شد و مازندرانیها طی این ۲ روز در شهرهای مختلف استان با رئیس دولت سیزدهم و تعدادی از دولتمردان دیدار کردند.
بازدید از کارخانه چوب و کاغذ، بهرهبرداری از طرحهای جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، مرحله نخست تکمیل آبرسانی به شهر ساری، بوستان جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و سخنرانی در جمع پرشور و گسترده مردم ساری و نوشهر بخشی از برنامههای سفر رئیس دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی بود.
استاندار مازندران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۱۱۷ مصوبه این سفر بیش از ۲۳ وزارتخانه ونهاد دارای مصوبه هستند که بیشترین تعداد مصوبات مربوط به وزارت نیرو، راه و شهرسازی و بهداشت و درمان به ترتیب با ۱۹، ۱۷ و ۱۶ مصوبه است.
یوسف نوری تکمیل ساختمان سد های گلورد و هراز، شبکه آبیاری و زهکشی سدهای گلورد و البرز از جمله این مصوبات برشمرد و ادامه داد: همچنین تکمیل محور هراز، سوادکوه و محور مرزن آباد- دزدبن، تاسیسات فاضلاب شهرهای ساری، بابل، مرمت و لایروبی آب بندان ها و سد لاستیکی و سردهنه های زراعی، بیمارستان های آیت الله طبرسی در ساری، بابلسر و نور و سالن کشتی جویبار، هفت تیر بابل از دیگر مصوبات مهم در این سفر است.
وی خاطرنشان کرد: تکمیل تالار مرکزی ساری و کتابخانه مرکزی ساری، نیروگاه زباله سوز ساری، پروژه های پسماند هشت شهر، پارک موزه دفاع مقدس، پارک علم و فناوری مازندران، دانشکده عمران و دانشکده علوم اقتصادی دانشگاه مازندران، مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه نوشیروانی بابل و آبرسانی به بابل و شهرهای گروه الف و تنکابن –رامسر و چالوس –نوشهر، بهشهر بخش دیگری از طرح های مهم مصوب دور دوم سفر شهید آیت الله رئیسی به مازندران است که با اجرایی شدن این طرح ها کام مردم مازندران شیرین خواهد شد.
استاندار مازندران در خصوص میزان اعتبار مصوب برای اجرای این طرح ها اعلام کرد: به طور کلی اعتبار این سفر در قالب هفت منابع اعتباری پیش بینی و تامین اعتبار شده است.
وی ادامه داد:بیشترین اعتبار به ترتیب شامل سازمان برنامه و بودجه کشور و جز تعهدات ملی به مبلغ بیشتر از ۹۳ هزار میلیارد ریال است که ۶۰ درصد اعتبارات سفر را به خود اختصاص داده است.
نوری گفت: منابع داخلی دستگاه های اجرایی دیگر محل تامین اعتبار اجرای مصوبات است که به میزان بیشتر از ۲۴ هزار میلیارد ریال معادل ۱۶ درصد اعتبارات سفر است.
وی بخش دیگری از اعتبارات تامین شده برای مصوبات سفر به مازندران را مولدسازی عنوان کرد و افزود: برای این بخش نیز ۱۳ هزار میلیارد ریال معادل هشت درصد اعتبارات سفر را از آن خود کرده است.
استاندار مازندران اظهار داشت: براساس ماده ۵۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت- تسهیلات بانکی در اجرای طرح های عمرانی بیشتر از ۱۲ هزار میلیارد ریال معادل هشت درصد اعتبارات سفر را به خود اختصاص داده است و اعتبارات استانی با بیشتر از هشت هزار میلیارد ریال معادل پنج درصد اعتبارات سفر است.
وی گفت : از محل فروش نفت نیز بیش از چهار هزار میلیارد ریال معادل سه درصد و جوانی جمعیت ۸۰۰ میلیارد ریال معادل یک درصد در نظر گرفته شده است.
سفر نخست شهید آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.