محمدحسین اکبری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۸۷۱ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که گوشت مرغ استحصالی آن ۱۵ هزار و ۲۲۹ تن بوده است.
وی بیان کرد: در سه ماه نخست سال گذشته ۶ میلیون و ۸۴۷ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شد که گوشت استحصالی آن ۱۱ هزار و ۹۳ تن بود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: حمایت دولت از تولید، مشارکت خوب مردم در زمینه تولید، تثبیت شرایط عرضه نهادههای دامی و متناسبسازی قیمت جوجه یک روزه از مهمترین عوامل در رشد تولید گوشت سفید است.
وی اظهار کرد: دولت به دنبال سیاست عرضه و تقاضا در تولید مرغ است تا محصول در بازار قیمت واقعی خود را پیدا کند.
خراسان جنوبی از قطبهای تولید مرغ و تخم مرغ است که مازاد بر نیاز استان به سایر استانها ارسال میشود.