کرج - ایرنا - استان پرجمعیت و مهاجر پذیر البرز که بنا به گفته کارشناسان ، سالها زیر سایه پایتخت گم شده بود، در طول حدود سه سال فعالیت دولت سیزدهم به روایت آمار در بخش های مختلف ، خدمات متفاوت از گذشته نظیر توسعه زیر ساخت های درمانی و راه وشهرسازی دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، شهید جمهور «آیت الله رییسی» در ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ سکان دولت خستگی ناپذیر را به دست گرفت تا به رغم تحریم های ناعادلانه با تلاش بی وقفه و مدیریت برنامه محور شاخص های توسعه را ارتقا دهد.

بنابر این در مدت زمان ۲ سال و ۹ ماه گوشه گوشه ایران اسلامی از جمله استان البرز در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفت که ناگهان حادثه ای ناگوار حین ماموریت آیت الله رییسی در استان آذربایجان شرقی کام ایرانیان را تلخ کرد و سکان دار قوه مجریه کشور به شهادت رسید.

اما از آنجاییکه ایران اسلامی در زیر سایه ولایت فقیه هیچگاه از مسیر آبادانی و اقتدار عقب نمانده مردم همیشه در صحنه روز پانزدهم تیرماه با خلق و ثبت حماسه دیگری از حضور خود در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی، دکتر "مسعود پزشکیان" را برای سکانداری قوه مجریه انتخاب کردند تا آنی کشور از مسیر توسعه باز نماند .

دولت سیزدهم در مدت زمان فعالیت خود رویدادهای مبارکی در عرصه‌های بین المللی و داخلی رقم زد و از همان آغاز کار شاهد کنشگری فعال رییس جمهور شهید بودیم که می طلبد این شیوه اجرایی رییس جمهور را ثبت کرد تا دولت‌مردان با الگوگیری از این شیوه و روش، توفیقات بیش از پیش را در ادامه مسیر توسعه و پیشرفت انقلاب اسلامی داشته باشند .

دولت سیزدهم در آغاز کار خود با توجه به سیاست‌های کلی نظام و اسناد بالادستی، توجه به همه ابعاد تحول و پیشرفت کشور، تمرکز ویژه‌ بر حوزه‌های اقتصادی، علمی، تولیدی و زیربنایی را مدنظر قرار داد و در استان البرز اقدامات صورت گرفته بیانگر دقت نظر دولت سیزدهم در ارائه خدمات به حوزه های مختلف است و طبق اسناد و آمار می توان گفت که خدمات دولت در تمام بخش های اقتصادی ، فرهنگی ، آموزشی و اجتماعی در کشور از جمله استان البرز مشهود بود .

سی و یکمین استان کشور نیز مانند سایر استانها از قدمهای پر خیر و برکت رییس جمهور شهید بی بهره نبود و با ۲ سفر استانی که آیت الله رئیسی به این استان داشت بسیاری از چراغ های خاموش توسعه در آن روشن و چالش های حوزه های صنعت ، درمان و آموزش برطرف شد.

وجود سه هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی استان البرز ، ۱۷ مرکز علمی تحقیقاتی کشوری و منطقه اقتصادی ویژه پیام، ظرفیت های بی بدیلی برای توسعه البرز به شمار می رود که در سفر استانی رییس جمهور مورد توجه قرار گرفت.

ساخت خانه و توسعه راهها دستاوردهای ویژه دولت در البرز

دولت سیزدهم در مجموع ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن برای استان البرز هدفگذاری کرده است که اکنون بیش از ۳۰ هزار واحد آنها در در دست احداث است ضمن آنکه حدود سه هزار واحد مسکونی مهر این استان تعیین تکلیف شد.

اکنون طرح نهضت ملی مسکن استان البرز با سرعت و شتاب در حال اجرا است که امسال تعداد زیادی از این واحدها تکمیل و به مردم واگذار می شود.

تکمیل قطعه نخست آزاد راه شهید سلیمانی کرج به طول هفت کیلومتر یکی از پروژه های نیمه تمام استان البرز بود که همزمان با سفر آذرماه ۱۴۰۲ رییس جمهور به این استان مورد بهره برداری قرار گرفت.

همچنین اجرای بیش از ۱۲۰ پروژه کوچک و بزرگ راهداری از جمله رفع گره ترافیکی آزاد راه تهران - کرج - قزوین در محدوده پل های کلاک و فردیس از مهمترین دستاوردهای این دولت به شمار می رود. آسفالت و بهسازی ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی استان البرز از نکات حائز اهمیت در کارنامه عملکردی دولت سیزدهم است.

یکی از مهمترین اقدامات جهادی دولت ترمیم فوری جاده کرج - چالوس پس از سیل ویرانگر خرداد ماه ۱۴۰۲ بود که این مسیر به رغم گستردگی خرابی ها در کمتر از ۴۵ روز بهسازی و بر روی مسافران گشوده شد.

خدمات بهداشتی درمانی دولت سیزدهم

تکمیل و تجهیز بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی فردیس که با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی تحویل دولت سیزدهم شد شمار تخت های بیمارستانی استان البرز افزایش یافت.

افتتاح این بیمارستان به سالها انتظار مردم شهرستان ۸۰۰ هزار نفری فردیس پایان داد ، اکنون نیز عملیات تکمیل بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی سیدالشهدا (ع) کرج با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی ،بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی و کلینیک کمالشهر با پیشرفت فیزیکی ۳۸ درصد، بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان طالقان با پیشرفت فیزیکی ۳۷ درصد ،احداث پایگاه های اورژانس شهرک ابریشم ساوجبلاغ، جوستان طالقان، رحمانیه، عوارضی مهرشهر و بیلقان با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد ، ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهید زارعی نژاد نظرآباد با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد ساخت و محل نشست و برخاست بالگرد امدادی استان البرز با حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است. همچنین انعقاد قرارداد احداث مراکز خدمات جامع سلامت نساء، ظفر، مسکن مهر ماهدشت، شهرک ابریشم چهارباغ و کلیم اله ساوجبلاغ در استان البرز در دست اقدام است.

همچنین راه اندازی دانشکده علوم پزشکی البرز با زیربنای ۲۲ هزار مترمربع با مشارکت خیرین اقدام دیگری بود که در سال ۱۴۰۲ به بار نشست؛ سال گذشته نیز بیش از ۱۰ هزار شهروند ساکن محله های محروم و کم برخوردار این استان زیر چتر بیمه سلامت قرار گرفتند.

در زمان حاضر البرز دارای ۲ هزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی دولتی و یک هزار تخت خصوصی است ؛ اکنون تیم های سلامت نیز در ۶۷ محله کم برخوردار و محروم به مردم خدمات ارائه می دهند.

صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج و بیماران خاص از سال گذشته زیر چتر بیمه سلامت در البرز آغازبکار کرده که ۱۰۷ بیمار تحت پوشش آن قرار گرفته اند ؛ با حمایت دولت این صندوق طی یکسال گذشته ۳۵۰میلیارد ریال هزینه درمان بیماران خاص پرداخت کرده است .

کاهش هزینه های دانشگاه علوم پزشکی البرز، افزایش ۱۰۰درصدی مصوبات سفر دوم شهید جمهور در حوزه سلامت نسبت به دوره قبل، افزایش ۲ برابری اعتبارات تملکی ملی جذب شده نسبت به سال ۱۴۰۱ ، افزایش ۶ برابری اعتبارات تملکی استانی جذب شده حوزه سلامت ، جذب اعتبار برای ساخت سه مرکز بهداشت از محل طرح های عمرانی مناطق نفت خیز برای اولین بار، افزایش ۶۸ درصدی اعتبارات ابلاغی از مهمترین اقدامات و موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی استان البرز درسال گذشته است که در سایه حمایت های دولت انجام پذیرفته است.

ساخت ۱۰۰ مدرسه در البرز

البرز ملقب به ایران کوچک که به لحاظ سیل روزافزون مهاجرت ها آخرین استان از لحاظ شاخص فضاهای آموزشی و پرورشی است در کانون توجه دولت سیزدهم قرار گرفت بطوریکه با حمایت این دولت ۱۰۰ مدرسه جدید طی ۲ سال گذشته در این استان احداث و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت که اکنون ساخت ۵۰ مدرسه دیگر در البرز در دست اقدام است.

این درحالی است که سال گذشته بیش از ۲۰۸ میلیارد ریال صرف خرید تجهیزات مدارس و هنرستان های استان شده و در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۰ پروژه در حال احداث بوده که در طول این سال ۲۹ پروژه آموزشی جهت بهره برداری به اداره کل آموزش و پرورش استان تحویل و در حال حاضر ۳۷ پروژه فعال در دست ساخت است.

سال گذشته خیرین مدرسه ساز پرداخت سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در البرز متعهد شدند که ۸۵ درصد آن محقق شد و این خیران در ۴۸ پروژه با زیربنای ۵۶ هزار و ۱۷۰ مترمربع با تعداد ۴۲۸ کلاس درس مشارکت داشتند.

طرح شهید "روح الله عجمیان" ( شهید امنیت ) با اجرای نهضت بهسازی و شاداب سازی مدارس مناطق کم برخوردار در ۳۵۰ مدرسه جامعه هدف از نوروز ۱۴۰۲ با کمک گروه های جهادی فعال استان و مدیران و انجمن اولیاء و مربیان و خیرین مدرسه ساز و گروه های سازمان بسیج دانشجویی و گروه های سازمان بسیج سازندگی و مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس آغاز شد و تا پایان آبان ۲۵۸ مدرسه در این طرح بهسازی شد.

کاهش تنش آبی با طرح جامع آبرسانی البرز

طرح جامع آبرسانی استان البرز که باهدف بهره مندی از آبهای سطحی و کاهش تنش آبی از سال ۱۴۰۱ با حمایت دولت سیزدهم آغاز شد بخش مهمی از آن در شهرستان های نظرآباد ، اشتهارد ، فردیس و کرج محقق شد. این طرح که با افق ۳۰ ساله آغاز شده با افتتاح چندین طرح و پروژه از جمله تصفیه خانه شماره ۲ آب کرج ، احداث ۶۰ کیلومتر خط انتقال آب سد طالقان به نظرآباد و اشتهارد ، پروژه آبرسانی فردیس و گرمدره همراه شد.

در بخش برق رسانی نیز افتتاح پست ۴۰۰ کیلووات باغستان و ۴۰۰ کیلووات کمالشهرکرج نیز موجب شد تا شرایط تامین برق البرز پایدار شود و مردم برخلاف سال های قبل از دولت سیزدهم ، تابستان ۱۴۰۲ بدون قطعی برق در این استان سپری کنند ضمن آنکه عملیات ۲ پست ۴۰۰ کیلووات دیگر به صورت جهادی در نظرآباد و اشتهارد کلید خورد.

سبزینگی البرز

شرکت گاز استان البرز در ادامه مسیر توسعه دولت سیزدهم با گازرسانی به ۱۲۰ روستا در سایه کار جهادی و شکافتن کوه البرز سال گذشته سبزینگی استان را جشن گرفت.

با احداث ۱۰۰ کیلومتر شبکه اصلی وتوزیع جدید ، حدود ۱۳ هزار خانوار در مناطق روستایی و شهری این استان طی سال گذشته از نعمت گاز بهره مند شدند.

همچنین در این مدت ۱۴۱ شرکت تولیدی و صنعتی بزرگ و واحد کشاورزی استان البرز زیر پوشش شبکه گاز سراسری قرار گرفتند که اکنون در مجموع یک هزارو۲۸۳ مشترک صنعتی و کشاورزی در این استان وجود دارد.

اکنون در مجموع ۲ میلیون و ۷۱۴هزارو۳۷۸ نفر از جمعیت استان البرز در قالب ۸۶۱ هزارو۳۳۷ خانوار زیر پوشش شبکه سراسری گاز هستند.

اشتغال آفرینی دولت سیزدهم در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برای البرز

۲ هزار و ۷۶۵ طرح خدماتی، تولیدی و عمرانی در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اعتباری افزون بر ۳۳۶ هزار میلیارد ریال در این استان به بهره برداری رسید که با بهره برداری از این طرح ها برای پنج هزار و ۱۵۱ نفر فرصت شغلی در سطح شهرستان های استان ایجاد شد.

از مجموع ۲ هزار و ۷۶۵ طرح البرز، ۲ هزار و ۵۷۵ طرح در بخش دولتی و ۱۹۰ طرح مربوط به بخش خصوصی بوده است.

بر این اساس در مجموع در شهرستان کرج ۷۴۷ طرح با ۷۵۶ نفر اشتغالزایی ، شهرستان ساوجبلاغ ۳۲۹ طرح با ۴۵۶ نفر اشتغالزایی، نظرآباد ۷۰۸ طرح با ۸۰۵ نفر اشتغالزایی، شهرستان فردیس ۳۳ طرح با ۱۰۷ نفر اشتغالزایی، شهرستان اشتهارد ۸۳ طرح با یک هزار و ۶۵۳ فرصت شغلی، در شهرستان طالقان ۲۴۴ طرح با هفت نفر اشتغالزایی و در شهرستان چهارباغ ۲۶۳ طرح با ۸۱۶ فرصت شغلی مورد بهره برداری قرار گرفت.

احیای حدود ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی

احیای حدود ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و تملیکی در استان البرز یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم است که برای احیای این واحدها با اشتغالزایی بیش از پنج هزار نفر افزون بر ۴۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

در اجرای ۲ سفر رییس جمهور شهید به استان البرز در مجموع ۳۵۶ طرح تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۲۸۰هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای ۲۶هزارو۵۰۰ نفر ، تکمیل ، توسعه یا مجوز بهره برداری دریافت کرده اند.

عملیاتی شدن پرداخت ۲ هزارو ۸۵ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۲۰ هزار میلیارد ریال، شناسایی ۲۲ لکه صنعتی استان با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغال موجود و تصویب هشت لکه صنعتی با اشتغالزایی افزون بر ۲۵ هزار نفر در سفر دوم هیات دولت به استان به شهرک صنعتی از دیگر روزنه های امید است که در بخش صنعت و تولید استان البرز به واسطه عملکرد دولت ایجاد شد.

استان البرز با سه هزار و ۷۶۰ واحد تولیدی و صنعتی سهم قابل توجهی در اقتصاد کشور دارد به طوریکه با احیای واحدهای راکد تولیدی و صنعتی این استان، یک هزارو ۵۳۷ کارگر در ۹ ماهه سال گذشته به محل کار خود بازگشتند.

ارمغان هایی که سفرهای پربرکت رییس جمهور شهید برای البرز داشت

در ۱۸ فروردین سال ۱۴۰۱ اولین سفر استانی دولت سیزدهم به استان البرز رخ داد و این استان میزبان آیت الله رییسی شهید جمهور و هیات دولت شد که این سفر با مصوبات مهم و اثرگذاری همراه بود.

بنابراین در سفر اول رییس جمهور ۱۸۲ پروژه با اعتباری بیش از ۲۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تصویب شد که در مجموع تاکنون بیش از ۶۰ درصد اعتبارات مربوطه تامین شده است.
بر این اساس استان جوان البرز با زیرساخت های ضعیف نسبت به جمعیت، مورد عنایت ویژه دولت مردمی ایران قوی قرار گرفته و در راستای جبران بخشی از عقب ماندگی ها که از ابتدای تاسیس استان انباشته شده، اقدامات بزرگی شکل گرفته است.
بسیاری از پروژه ها طی این مدت مورد بهره برداری مردم قرار گرفتند که شاخص آنها احداث ۱۰۰ مدرسه از محل تعهدات سفر اول و همچنین انتقال زندان رجایی شهر از استان که طی تعامل و هم افزایی با قوه قضائیه، بود.

طرح جامع آبرسانی البرز که در مدت سه سال مطالعات آن انجام شد در سفر ۱۸ فروردین ماه سال ۱۴۰۱ رییس جمهور به این استان کلید خورد و اکنون ۲ شهرستان پرتنش آبی نظرآباد و اشتهارد در آستانه بهره مندی از آب سالم سد طالقان هستند.

سال گذشته ۲۲ کیلومتر خط انتقال آب سد طالقان به نظرآباد و ۴۰ کیلومتر خط انتقال آب این سد به شهرستان اشتهارد با صرف ۹ هزارو۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شد.

همچنین در سفر دوم رییس جمهور به استان البرز برای تکمیل ورزشگاه سرپوشیده ۶ هزار نفری انقلاب کرج و ده ها طرح ورزشی و حوزه نوجوانان و جوانان تصمیم گیری شد؛ اگرچه این مجموعه ورزشی تا سفر دوم رییس جمهور تکمیل نشد ولی گره کور ۱۲ ساله ورزشگاه انقلاب کرج در این سفر باز شد تا جایی که از محل مصوبات این سفر ۸۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل آن اختصاص یافت .

در سفر اول رییس جمهور به البرز نیز که در ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ انجام شد، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل سالن ۶ هزار نفری مجموعه ورزشی انقلاب اسلامی کرج به‌عنوان مهم‌ترین مطالبه ورزش این استان تخصیص یافته بود و تخصیص حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار سفر به ورزش البرز را شاهد بودیم .

رهاورد ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی سفر دوم رییس جمهور شهید برای رونق اقتصادی البرز

سفر دوم رییس جمهور و هیات دولت ، رهاورد ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی برای رونق اقتصادی این استان را نیز به همراه داشت به طوریکه همزمان با سفر رییس جمهور و هیات دولت ۱۹۰ هزار میلیارد ریال طرح تولیدی و اقتصادی در البرز افتتاح شد که نوید بخش رونق تولید استان است.

همچنین همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور شهید به استان البرز چندین طرح درمانی ، علمی و فناوری دراین استان افتتاح شد که رونمایی از داروی ضد سرطان یکی از دستاوردهای مهم این سفر بود همچنین خط تولید داروی بومی سازی شده سیکلوفسفاماید ترزیقی به صورت تزریقی در پارک علم و فناوری البرز راه اندازی شد.

گفتنی است این دارو تحریمی بوده و سالانه حدود پنج میلیون دلار ارزبری دارد که با داخلی‌سازی آن مسیر ارزبری مسدود و در آینده زمینه صادرات آن فراهم خواهد شد.

نیاز حوزه درمان کشور میانگین سالانه ۴۰۰ هزار دوز از این دارو است که با تولید داخلی صد درصد این فرآورده، نیاز کشور به واردات نمونه‌های خارجی برطرف خواهد شد. این دارو با کیفیت مشابه و هم‌تراز نمونه آمریکایی به بازار دارویی کشور عرضه می‌شود.

در دومین سفر استانی رییس جمهور به البرز وزیر صنعت ، معدن و تجارت در سفر هیات دولت ، ۶ طرح بزرگ صنعتی با فناوری بالا را افتتاح کرد، واحدهایی که در اوج پیچیدگی و تحریم ، فعالیت هریک از آنها از شکوفای ، پویایی و بالندگی فناوران و صنعت ایرانی حکایت دارد.

مقصد دیگر سفر وزیر صنعت ، معدن و تجارت در استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ بود که با سه افتتاح متفاوت همراه شد ، نخست کارخانه تولید انواع نخ با کاربرد در صنایع نساجی درزمینی به مساحت ۱۵ هزار۷۴۳ متر مربع با زیربنای هشت هزارو۲۶۵ متر مربع راه اندازی شد.

برای ساخت، تجهیز و راه اندازی این کارخانه افزون بر ۱۲ هزار میلیارد ریال سرمایه هزینه شده است و ۲۸۰ نفر با راه اندازی این کارخانه مشغول به کار شدند.

راه اندازی کارخانه ساخت لوازم خانگی بخش دیگر سفر از رهاوردهای سفر رییس جمهور به شهرستان ساوجبلاغ استان البرز بود که در آیینی کارخانه ساخت تلویزیون، ماشین لباسشویی و ظرفشویی در زمینی به گستره ۹۷هزارو۱۱۶ متر مربع و با زیربنای ۶۲ هزار متر مربع با سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال فعالیت خود را آغاز کرد و ۷۵۰ نفر فرصت شغلی مستقیم به همراه داشت.

راه اندازی نیروگاه تولید همزمان برق و حرارت (CHP) اختصاصی مجتمع تولیدی مواد غذایی زر شهرستان ساوجبلاغ یکی از طرح های گشایشی سفر رییس جمهور در سال ۱۴۰۲ بود.با بهره‌برداری از این نیروگاه، انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی وابسته به مجتمع شرکت زر شهرستان ساوجبلاغ تامین شد .

افتتاح ۲ کارخانه بزرگ تولیدی و صنعتی شامل کارخانه تولید انباره‌های سبراسید ساکن و پلیت باتری که در ساخت انواع باتری کاربرد دارد یکی از این واحدهای صنعتی بود که با اشتغالزایی مستقیم ۲۰۰ نفر به بهره‌برداری رسید ؛ همچنین کارخانه ساخت منسوج بی بافت و تشکیل لایه به روش مذاب و آب با کاربرد در تولید البسه بیمارستانی و انواع ماسک با سرمایه گذاری ثابت ۱۲ هزار میلیارد ریال با حضور وزیر صنعت، معدن وتجارت در شهرک صنعتی اشتهارد بهره‌برداری شد. این واحد صنعتی در زمینی به گستره ۴۰ هزار و ۲۸۷ متر مربع با زیربنای ۲۵ هزار ۴۸۷ متر مربع و اشتغالزایی مستقیم ۱۸۰ نفر احداث شده است.

همزمان با سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان البرز که در راستای دومین دور سفر استانی رییس جمهور انجام شد، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اقدام به ساخت و راه اندازی خط تولید واکسن های نوترکیب و ادجوانت های نسل جدید کرد.

این دستاورد ملی ظرفیتی را پدید آورده تا در صورت حملات ویروسی و میکروبی همچون کرونا در کمترین زمان، امکان تولید واکسن های مورد نیاز برای مقابله با آن و دفاع و صیانت از مردم شریف کشورمان فراهم شود.

با بهره برداری از خط تولید واکسن های نوترکیب ، ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون دوز واکسن از نسل جدید واکسن های نوترکیب که به عنوان بهترین و ایمن ترین واکسن های نسل جدید جهان شناخته می شوند، فراهم شده که گواه جبران خسران های گذشته و حرکت پرشتاب در مسیر پیشرفت علمی در کشور است.

بهره برداری از طرح صنایع تبدیلی شرکت آکام پودر با ظرفیت تولید ۱۶ هزار تن که ۱۱ هزار تن از آن را محصول شیرخشک در طی سال تشکیل می دهد از دیگر برنامه های سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان نظرآباد استان البرز در خلال سفر هیات دولت بود.

این واحد صنعتی در زمینی به گستره هشت هزار و ۲۰۰ مترمربع و با سرمایه گذاری سه هزار و ۶۲۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای ۴۸ به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

همچنین در سفر دوم رییس جمهور به استان البرز قطعه نخست پست ۶۳ کیلوولت برق شهرک صنعتی بهاران کرج ، با صرف هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد بهره برداری قرار گرفت.

تعطیلی زندان رجایی شهرکرج

در ادامه مهمترین رویداد اجتماعی استان البرز که سالها مردم برای تصمیم گیری درخصوص آن انتظار کشیدند، تعطیلی زندان رجایی شهر در شمال شهر کرج بود که موجب خوشحالی وصف ناپذیر ساکنان استان البرز شد.

این اقدام قوه قضائیه ودولت سیزدهم نیز موجی از رضایتمندی در بین مردم به وجود آورد به ویژه آنکه ساختمان های این زندان به مکان های فرهنگی و تفریحی اختصاص داده شد. با این حال مردم البرز همچنان انتظار دارند سه زندان دیگر این استان هم تعطیل و به مکان دیگر انتقال یابند.

سال اشتغال آفرینی البرز به همت دولت سیزدهم

تحقق ۲ برابر سهمیه اشتغال البرز یعنی ثبت اشتغال ۱۱۴ هزار نیروی جدید کار طی سال ۱۴۰۲ توسط دستگاههای اجرایی استان در سامانه درصد ملی از خبرهای مسرت بخش بود. سهمیه اشتغالزایی سال گذشته استان البرز ۵۸ هزار نفر بود که با ثبت عملکردی دستگاههای اجرایی ۱۱۹ درصد نسبت به سهمیه تعیین شده رشد نشان می دهد.

همچنین بیش از ۹۰ درصد از دستگاه های اجرایی البرز پارسال به فیبر نوری متصل شدند ، شبکه فیبرنوری افزون بر بافت شهری در بیش از۹۵ درصد از روستاهای این استان احداث شده است؛ اکنون حدود ۱۵ هزار مشترک شامل واحد های اداری ، مسکونی و تجاری استان دارای سرویس اینترنت تحت پوشش فیبر نوری هستند و بیش از ۱۰ هزار مشترک خانگی از طریق تلفن ثابت به شبکه فیبر نوری متصل شده اند، همچنین اکنون بیش از ۱۹۰ هزار مشترک از سرویس ADSL و چهارهزار و ۷۵۰ مشترک از سرویس VDSL در استان البرز بهره مند هستند .

استان البرز سال گذشته یک میلیارد دلار صادرات داشت که جهش ۲ برابری نسبت به سال ماقبل آن نشان می دهد و بیشترین صادرات آن را مواد غذایی و دارو تشکیل می دهد.

اکنون استان البرز به تمام کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله امارات، بحرین ، عمان و کویت صادرات محصول دارد و کشورهای چین، روسیه و قاره آفریقا از مقصدهای دیگر صادرات استان هستند.

برای توسعه تجارت تا پایان سال جاری ۲ هیات بازرگانی این استان به کشورهای روسیه و امارات اعزام می شوند.

برچسب‌ها