به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمود حاتمی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با جمعی از اصحاب رسانه استان ایلام، اظهار کرد: فعالیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فراجناحی و بر اساس نیازسنجی های اهم و مهم است.
وی افزود: توجه به چالشهایی نظیر حقکشی، بی عدالتی و کمتوجهی به وضعیت ضعفا بر گردن همگان و به ویژه مسئولان است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام بیان کرد: برای احیای امر به معروف و نهی از منکر گروههای مطالبهگر و تشکلهای مردمی که مهارتهای حقوقی، فقهی، روانشناسی و اجتماعی را فرا گرفتهاند تشکیل شده است.
حاتمی به قیام ماندگار عاشورا اشاره کرد و یادآور شد: محور اصلی قیام امام حسین(ع) برگرفته از امر به معروف و نهی از منکر و برجسته ترین حرکت ایشان احیای دین خداوند و تشکیل یک حکومت معیار اسلامی با زعامت امام معصوم(ع) بود که در راستا حتی جان عزیز خود و خاندان و یارانش را فدا کرد.
وی اضافه کرد: فرائض امر به معروف و نهی از منکر سه مرحله قلبی، زبانی و عملی است و لازمه احیای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل دولت اسلامی با مدیریت امام معصوم یا رهبر فقیه و دانا است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص نقش رسانه ها در این حوزه توضیح داد: رسانه ها به عنوان خط مقدم اطلاع رسانی باتوجه به اینکه از دیرباز محل اعتماد مردم هستند، اخبار حوزههای مختلف از جمله فرائض امر به معروف و نهی از منکر را برای آگاهی جامعه را دقیق و موثق و بدون طمع مالی یا نگاه حزبی منعکس کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حاتمی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر فقط معطوف به مواردی چون حجاب و عفاف نیست، اضافه کرد: رسیدگی به مسائلی چون گرانی، تبعیض، فشار اقتصادی از مهمترین مطالبه گری و خواسته های مردم از مسئولان است که باید رسیدگی شود.
وی با اشاره به سامانه سو (سوت زنی) گفت: این سامانه ابلاغیه رییس جمهور شهید برای ارائه گزارش مردمی و رسانهها از تخلفهای اداری به منظور جلوگیری از ترک فعل در ادارات و نوعی خود نظارتی مردم از عملکرد دستگاه ها است که توانست از بروز برخی تخلفات اداری جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا، اول تا هفتم محرم هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است.