یزد- ایرنا - استاندار یزد گفت: همه مدیران و مسوولان استان باید همانند روز اولی که برای مسوولیت معارفه شدند با همان امید ، همت ، انگیزه  و نیت خالص، کارها را دنبال کنند زیرا تغییر و تحولات طبیعی است؛ بودن و نبودن به معنی این نیست که فرصت خدمت نباشد بلکه برای خدمت به مردم آنقدر فرصت است که بدون نیاز به هیچ پست و مقامی می‌توان برای ملت تلاش کرد.

به گزارش ایرنا " مهران فاطمی " روز یکشنبه در نشست شورای اداری استان افزود: تغییر و تحولات طبیعی و لازمه رشد سیستم است ، انرژی ها ، اندیشه ها و برنامه ها یک فرصت جدید است که ملت با حضور و با انتخاب خودشان برای جمهوری اسلامی رقم می زنند.

وی اظهار کرد: گردش نخبگانی یک فرصت در پیش روی ملت و کشور و از جمله استان است؛ آن چیزی که مهم است اینکه خط خدمت باید تدوام پیدا کند و در امور خدمت رسانی به مردم و پیشرفت کشور حتی یک لحظه نباید خللی ایجاد شود.

فاطمی تصریح کرد: از همه مدیران می خواهم کار ملت را تعطیل نکنید؛ اینکه کارگروهها برگزار نشود یا تصمیم نگیریم که ببینیم چه می شود درست نیست، هر دولتی که روی کار می آید تا یکسال دنبال تغییر و تحول است و نمی شود که پیشرفت کشور را معطل کرد باید با قدرت و قوت امورات را پیگیر کرد و این امانتی که واگذار شده سالم و پویا تحویل جایگاه بعدی داد.

استاندار یزد اظهار کرد: جلسات و کارگروه های مختلف باید به صورت منظم برگزار شود و نباید کارها روی زمین بماند.

فاطمی در بخشی دیگر از سخنان خود بر پیگیری های مصوبات سفر رییس جمهور شهید به استان تاکید کرد و گفت: در مصوبات هیچ طرح جدیدی نبوده بلکه اتمام طرح های نیمه تمام، چکیده مصوبات سفر آیت الله رئیسی به استان بوده که این طرح ها ۱۰ تا ۱۵ سال متوقف شده بودند که در این دولت فعال شدند و هر دولتی هم که روی کار بیاید باید آن ها را دنبال کند.

استانداریزد با بیان اینکه فرصت هزینه کرد اعتبارات تا پایان شهریورماه است افزود: یک ریال نباید از پول استان برگشت بخورد و کار معطل بماند.

وی با اشاره به مولد سازی اموال دولتی تصریح کرد: استان با این اعتبارات اندکی که در ابتدای هر سال ابلاغ می شود، اداره نمی شود هرکس در زمینه مولد سازی کوتاهی کند به جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان خیانت کرده است.

فاطمی گفت: اموال و زمین های مازاد دولتی باید بفروش برسد ،براساس برآوردی که شده ۱۰ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان از طریق مولد سازی عاید استان می شود .

وی با بیان اینکه مسئله علم و فناوری در استان یزد نباید برای یک لحظه تعطیل شود عنوان کرد: پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها، ستاد نوآوری و فناوری استان و دیگر دستگاه‌های مربوطه با همکاری یکدیگر نسبت به پیشبرد امور این حوزه اقدام کنند.
 
فاطمی با اشاره به انتخاب یزد به عنوان استان هدف بهره‌وری گفت: ناترازی انرژی در حال حاضر باعث لطمه به اقتصاد کشور شده و از سوی دیگر با اجرای ۱۲ پروژه بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی حاصل خواهد شد.
 
استاندار یزد در ادامه با تاکید بر ضرورت تشکیل منظم و هفتگی جلسات شورای اجتماعی استان خاطرنشان کرد: استان یزد در بحث اعداد مطلق آسیب‌های اجتماعی در انتهای جدول قرار گرفته اما در رشد آسیب‌های اجتماعی در رتبه اول کشور قرار دارد.  
 
وی با بیان اینکه یزد، جزو استان‌های پیشرو در جوانی جمعیت است، گفت: بر اساس اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در دولت سیزدهم رشد منفی جمعیت در استان متوقف شد؛ لذا این حرکت ارزشمند نباید متوقف شود.
 
فاطمی با اشاره به اجرای پروژه‌های متعدد آبرسانی به استان در دولت سیزدهم گفت: خط انتقال آب دریا به استان، آبرسانی به میبد، اردکان، مروست و خاتم، خط انتقال آب توسط فولاد سرمد، آبرسانی به ۵۸ روستا توسط قرارگاه امام حسن(ع) از مهم‌ترین پروژه‌های مورد پیگیری در استان است.
 
وی با تاکید بر لزوم پیگیری پروژه‌های حوزه راه در استان تصریح کرد: از مهمترین پروژه‌های مورد پیگیری این حوزه می‌توان به راه یزد- طبس، اردکان چوپانان، بهاباد- نایبند دربند، ورودی‌های تفت و ابرکوه، مسیر هرات-هرابرجان و آزادراه نطنز- یزد-سیرجان اشاره کرد.
 
استاندار یزد با اشاره به پیگیری‌های استان در حوزه راه آهن و حمل و نقل طی سه سال اخیر یادآور شد: رفع نواقص راه آهن یزد اقلید، پیگیری دو بانده بافق- زرین شهر، تقویت شرکت هواپیمایی یزد ایر و پیگیری راه‌اندازی شرکت‌های یزد ریل و یزد سیر با جدیت انجام شود.
 
وی با بیان اینکه راه اندازی مناطق ویژه اقتصادی استان همچون میبد اشکذر، یزد، ابرکوه و اردکان باید در دولت چهاردهم نیز دنبال شود، افزود: سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار مانند پتروشیمی خاتم، طرح توسعه معدن اسمالون در مروست و سایر زیرساخت‌های این حوزه در دستور کار قرار گیرد.
 
فاطمی در ادامه از یزد به عنوان استان پیشتاز در حوزه انرژی خورشیدی کشور نام برد و گفت: در ۳ سال اخیر برای تولید ۲۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی برنامه‌ریزی، قرارداد ۱۴۰۰ مگاوات منعقد و عملیات اجرایی ۱۰۰۰ مگاوات آغاز شده و ۱۵۰ مگاوات تا انتهای امسال و ۵۰۰ مگاوات در سال آینده به مدار شبکه تزریق خواهد شد.
 
وی همچنین بر لزوم پیگیری حوزه تامین مالی در استان به عنوان یکی از چالش‌های بخش صنعت و تولید از سوی مجموعه اقتصادی و دارایی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و اتاق بازرگانی و نیز توجه به مسئله اقتصاد دریا پایه و حضور استان در این حوزه تاکید کرد.
 
استاندار یزد با بیان اینکه موارد مطلوب استان یزد در حوزه فرهنگ، اقتصاد، عمران و زیرساخت، علم و فناوری، آموزش، گردشگری و... در سند یزد نوین وجود دارد، افزود: این سند تحولی مبتنی بر سند آمایش استان نوشته شده و باید با رفع نواقص اجرایی شود.

وی در ادامه با قدردانی از مردم استان برای مشارکت حداکثری در دو انتخابات گذشته گفت: این حماسه آفرینی تنها برای نظام مقدس جمهوری اسلامی، رهبر معظم انقلاب و شهیدان و به واسطه بصیرت مردم و عمق ارادت آنها به اسلام و قران رقم خورده است.
 
فاطمی ادامه داد: تا آخرین لحظه خط نورانی خدمت شهید آیت الله رئیسی ادامه خواهد یافت و اجازه نخواهیم داد صدای شهید جمهور در قلب و دل جامعه خاموش شود.
 رشد ۵۳.۵ درصدی شرکت های دانش بنیان در دولت سیزدهم

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد هم با اشاره به اقدامات سه ساله دولت سیزدهم در استان گفت: استان در حوزه علم و فناوری در این دولت با رشد قابل توجهی همراه بوده و اکنون ۱۷۲ شرکت دانش بنیان در استان فعالیت می‌کنند که نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۳.۵ درصد رشد داشته است.

"محمدعلی شاه‌حسینی "افزود: هفت هزار نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.

وی تعداد واحدهای راکد در استان در ابتدای دولت شهید جمهور را ۳۳۰ واحد بیان کرد و افزود: اکنون ۱۳۰ واحد وارد چرخه تولید شد و ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه به اقتصاد استان بازگشت و یکهزار و ۳۶۷ نفر در این واحدها مشغول به کار شدند.