به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری، محمد کلامی روز یکشنبه در کارگروه اشتغال استان با بیان این که معضل بیکاری استان بیشتر در حوزه فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی و بانوان است، افزود: اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی و بانوان نیازمند برنامهریزی دقیق، اختصاص زمان بیشتر و راهبری دقیقتر است.
وی افزود: وظیفه مدیران و تیم اقتصادی تا آخرین روز دولت سیزدهم تلاش در مسیر توسعه است و بانکها و دستگاههای اجرایی و اقتصادی در این راستا رصد میشوند، چون بر اثر سستی و کاستی برخی منابع در استان جذب نخواهد شد و استانهای دیگر جذب خواهند کرد.
کلامی با بیان این که اشتغال دانشجویان باید الویت دستگاههای متولی باشد، خاطرنشان کرد: کوتاهی در این مورد علاوه بر مشکلات اقتصادی منجر به آسیبهای اجتماعی از جمله مهاجرت فارغالتحصیلان این استان به استانهای دیگر میشود.
وی با بیان این که دستورالعملی برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی ابلاغ شده است، گفت: همه در قبال اشتغال این قشر مسئولیم و باید تمام دستگاهها در این زمینه باهم هماهنگ شوند، زیرا اگر اشتغال این قشر مورد توجه قرار نگیرد، پیشرفتی در بازار کار استان نخواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی افزود: نظارت و رصد تسهیلات اشتغالزایی بسیار مهم است، چون به تولید و اشتغال منجر میشود؛ از این رو دستگاههایی که عملکرد مطلوبی در حوزه اختصاص و رصد تسهیلات اشتغالزایی دارند، مورد حمایت و تشویق قرار گیرند و نهادهایی که عملکرد ضعیفی در این حوزه دارند، نباید معطل اینها ماند و اعتبارات این نهادها باید به دستگاههای که عملکرد خوبی دارند، تخصیص داده شود.
در این جلسه تعهدات اشتغال در سامانه رصد اشتغال کشور، آخرین وضعیت تسهیلات مشاغل خانگی، عملکرد بانکهای عامل و تسهیلات جز ۳ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سهمیه استانداران بررسی شد.
حسین فتحی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در این جلسه میزان تعهد اشتغال استان در سالجاری را ۳۵ هزار ۵۵۸ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۹ هزار و ۵۰۲ نفر معادل ۲۸ درصد در سامانه رصد اشتغال کشور از استان ثبت شده است در حالی که این رقم در سال گذشته ۲۷.۱ درصد بود.
نظر شما