دکتر سجاد رحیمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در راستای اجرای برنامه سلامت خانواده (پزشکی خانواده و نظام ارجاع) تمام افراد بهطور یکسان از سرانه سلامت و اجرای اصول عدالت در سلامت بهرهمند میشوند.
وی تاکید کرد: نگاه به پزشک خانواده بهداشتی است نه درمانی، پزشک باید بیماریابی کند و تشخیص صحیح دهد.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار کرد: اگر فردی به بیماری شدید مبتلا نشده باشد تا زمان بهبودی دارو دریافت میکند و اما اگر نیاز به ارجاع به سطوح بالاتر و بستری داشته باشد، به سطح بالاتر ارجاع داده میشود.
رحیمی ادامه داد: در این طرح، شبکه هوشمند و الکترونیک است و میتوان میزان شیوع فشارخون، دیابت و بیماریهای منطقهای را به راحتی شناسایی کرد.
وی توضیح داد: در این طرح نسخه و پروندهها الکترونیک است و همه افراد باید پرونده الکترونیک داشته باشند و سوابق آنها مشخص باشد تا با پرونده ارجاع داده شوند.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین بابیان اینکه با اجرای این طرح، تشخیص و درمان تسریع پیدا میکند، افزود: هزینههای پرداختی افراد از این طریق بسیار کاهش مییابد.
رحیمی خاطرنشان کرد: شهروندان فاقد هرگونه بیمه درمانی در صورت تمایل و استفاده از خدمات بیمهای در برنامه سلامت خانواده شهری (پزشکی خانواده و نظام ارجاع) ابتدا باید نسبت به تکمیل پرونده الکترونیک خود در پایگاههای سلامت شهری اقدام و سپس به اداره بیمه سلامت شهرستان خمین مراجعه کنند.